Sagon15 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Pojede na to GTA 4 pls když to má lepší požadavky jak gta4 diky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=55516 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sagon15 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no dobre ale ja ten notas jeste nemam :D nemam nanho :D setrim newite jak si mam vydelat kdyz mi je 14 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no dobre ale ja ten notas jeste nemam :D nemam nanho :D setrim newite jak si mam vydelat kdyz mi je 14 :D Požičaj si :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no dobre ale ja ten notas jeste nemam :D nemam nanho :D setrim newite jak si mam vydelat kdyz mi je 14 :D Tak počkej rok a scháněj brigádu :) Když gta má menší požadavky tak ano v opačném připadě možná taky,ale sekalo by se ti atd....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no tak si rekni rodicum ne? stejne to tak kazdej malej fakan dela (i ja to tak delal... u auta na dalkovy ovladani - kompy v ty dobe jeste byla zasnena idea )... hele ber v potaz to, ze kdyz mas papirove stejne vykonnej ntb a PC tak PC je vzdy realne vykonnejsi, rychlejsi disk, chipset, grafika atp... dalsi vec, musis vedet, ze ma ta hra podporu chipsetu konkretniho ntb, bez podpory ti hra nepujde ani pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sagon15
Pojede na to GTA 4 pls když to má lepší požadavky jak gta4 diky :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.