Fenix1468622475 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Dneska jsem měl rozebrané psp až k zadní straně zakladní desku abych přemostil 0.5A pojstku ... ale při velikosti posjtky sem si nakonec netrofnul to pajet abych tam něco tepelně nespalil ... a tak by mě zajimalo čím bych to mohl přemostit bez pájení ... napadl mě třeba grafit je též vodivý a třeba by to s ním i fungovalo ... jake jsou vaše tipy a rady čím by ste pojstku přemostily bez nutnosti pajení diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Fakt nikdo netuší takže to budu muset přeletovat :D problem je v tom že se mě děsně klepou ruce :D a proto hledám jiné řešení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nejlepsi je ju preletovat nicim jinym to neudelas tak spolehlive jako pripájenim. muzes nekde koupit jakysi vodivy lepidlo a skusit to tim ale esi se ti klepou ruce tak to mas upe stejny jako pájkou btw pokud to nebudes tavit pul hodiny nemuzes nic tepelne oddelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Na takové věcičky už je vhodná spíš horkovzdušná pájka. Tou nic nespálíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 mno já si přeletoval pojistku k podsvícení displeje a jede normál , taky se mi klepali ruce jako starýmu ratlíkovi :D ale zvládnul sem to jede to v poho ...... ted už teda ne nejde mi zapnout psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ja si pamatuju jak sem mikro pajkou zaletovaval ty pidi dratky co sou u vibracnich motorku na Dualshocku 3, tak sem s nim rezal az se utrhly :D Ty ruce se silene klepou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 v jake casti psp je ta pojistka?? A muze mit za nasledek, ze nejde psp zapnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 A co treba vodivy lak? Grafit se ti muze vypalit.. (teda pri overclockingu CPU - myslim tim hard overclocku.. nebo jak se tomu nadava.. proste spojeni mustku na CPU) se nam vypalil..asi po hodine pouzivani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 mohl bys sem hodit screen kde presne ta pojistka je a co kam premostit? ja ych si s tim pohral....taky mi nic jinyho nezbyva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.