fcb Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Zdravim vsechny mam takovy problem ohledne spusteni xboxu 360 kdyz ho zapnu tak to co ma svitit zelene mi blika cervene a na televizi mi to vubec nenajede prosim poradte co s tim je a jak to opravit predem dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctefka Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 podivej se co ti blika a kolik tech světylek a na jakem mistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Špatně zapojené kably máš :) Vyndej je a zapoj znova a pojede ti to :) //edit nebo máš rrod,ale spíše ty kably :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fcb Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 zkusil sem to prepojit ale furt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 tak aspon napis kolik svetel a jak blika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 G) Kruhový indikátor/chybové kódy Nachází se celkem na 2 místech, na Xbox360 kolem tlačítka na zapínání a vypínání konzole a na ovladači kolem tlačítka Xbox Guide Vysvětlení: Obsahuje 4LED v kruhu(celkem 3 druhy barev - zelená,červená,orandžová) Na xbox360: ukazuje kolik je v danou chvíli připojených bezdrátových ovladačů nebo stav Xbox360(např. chyby - kruh smrti) druhy chyb/chybové kódy(chyba se může objevit i zmizet): 1 červená rozsvícená LED - ? 2 červené rozsvícené LED - ? 3 červené rozsvícené LED - Kruh Smrti - váš xbox se(asi) rozbil a potřebuje servis xD(většinou je chyba s chlazením - nedoporučuji opravovat návodem zabalováním do ručníky nebo zahřívání GPU) 4 červené rozsvícené LED - z xbox360 odpojedný vystupní TV kabel více(chybové kódy) -> http://console-forum.net/showthread.php?t=42911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fcb Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 uz to de dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fcb
Zdravim vsechny mam takovy problem ohledne spusteni xboxu 360 kdyz ho zapnu tak to co ma svitit zelene mi blika cervene a na televizi mi to vubec nenajede prosim poradte co s tim je a jak to opravit predem dik za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.