krystof94 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Návod : 1) Začneme tím že si stáheme tento soubor : http://www.multiload.cz/stahnout/63147/pqdvd2iphone-rar/ Můžeme si vybrat od kuď stáhnout soubour ... Stačí když kliknete na daný server, který chcete a pak vás to hodí na daný server, kde je soubor uložen... 2) Rozbalíme - přes program 7zip (je zadarmo) nebo WinRar (placený, ale existuje zkušební verze) Označíme soubor a složku a klikneme na tlačítko rozbalit ... Potom dáme kam to chceme rozbalit, třeba na plochu ... a pak klikneme na tlačítko OK... a Když už máme rozbaleno můžeme zabalený soubor s připonou .rar smazat ! 3) Nainstalujeme Klikneme na I Agree Klikneme na tlačítko Next > Klikneme na tlačítko Instal A zde tu máme konec instalace a klikneme na Close 4) Cracknem Přesunem ze složky crack, který jsme si rozbalili na plochu soubor PQDVD_IPHONE do složky C:\Program Files\PQDVD\PQDVD to iPhone ... Klikneme na přesunout a nahradit a máme crack hotový.... 5) Konvert videa Otevřeme si program ... V pravo nahoře zaškrtneme Auto stretch jestli chcete mít přes celý displej iP ... Zvolíme si kvalitu videa podle libosti já většinou 250 ... Zvolíme si kvalitu audia podle libosti já většinou dám co největší, což je asi CD qualita ... Potom klikneme na Open... Vybereme jaké video chcete konvertovat ... Já jsem vybral Dr.House ... Poté klikneme na Record ! Vyskočí tato tabulka a dáme složku, kam chceme, aby se nám video uložilo po kovertu. Máme tu pár předvoleb 1. že se vám na ploše vytvoří složka iPhone Video ... 2. Plocha 3. Na ROOT disku C:\ 4. Si sami zvolíte složku ! Já jsem pro plochu ! Tato tabulka vám vyskočí po dokončení konvertování ! Konvert je hotov !!! Tento návod je dělán pro úplné začátečníky :D doufám, že to aspoň někomu pomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Pěkný návod.... Ten program jsem používal,teď jsem přešel na clone dvd mobile :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Pěkný návod....Ten program jsem používal,teď jsem přešel na clone dvd mobile :) Díky... Určitě tento návod po grafické stránce zlepším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.