myschoo Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Zdravim damy :D Mame tu Jailbreak na FW 3.1 resp. 3.1.2. Podporuje: iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G Download: http://blackra1n.com/ Ked otestujem, tak hodim postup do iFAQ. POZOR: Toto nesluzi ako nastroj na SIM unlock!!! Navod z iClarified: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=5527 appuloha1l, ha1lday a ferociousbird je FAKE! Jediny potvrdeny funkcny je blackra1n. ----------------------- Otestoval som to - funguje (iPhone 3G, FW 3.1.2, nezamkknuty na SIM) Návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 otestováno na 3.1.2 iPhone 3GS! Vše v pohodě. (BlackRa1n) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 zatim nejednodussi JB co znam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 mě teda přišli všechny stejně lehký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 takze jistota pri JB je lepsi ze mi na iphone 3G nespadne system tzv... iBRICK ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 este som nepocul o nikom komu by blackra1n uplne znefunkcnil telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jarda46 : pokud to nemas dovezene tak je to v poho,pokud JO tak to nedelej,spis nedelej UPDATE na 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 pwnage tool to taky umi a je lepsi si myslim, da se tam nastavit prvni posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 prvni? posledni? wtf a pwnagetool je len pre mac takze pre viacero ludi toto nie je moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaza9 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 nevim cim to je ale misto toho kluka se mi tam zobrazuje logo itunes s sipkou a kabelem usb, v cem je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 pročti si to tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaza9 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 pročti si to tady... já sem to podle toho dělal právě ale nějak se nezadařilo v tomhle tak nevím.. eště teda nevim jak mám nahlásit ten iphone jako novej.. v itunes možná jestli v tom je chyba ?...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Me se podarilo hodne slusne odridit svuj ipod touch. Jeste kdyz nebyl normalni JB tak pri zadavani prikazu do prikazoveho radku jsem omylem zmacknul 2x enter a mel tam mezeru. Asi to docela solidne odridilo interni pamet a az po domluveni s hodne uzkou komunitou lidi co s tim meli taky problem jsem se dostal k tomu ze tam mam potom dat jiny prikaz. Jde o to, ze se tedka pri takovemhle automatizovanem neni zpusob jak ten telefon odridit kdyz postupujes podle navodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 já sem to podle toho dělal právě ale nějak se nezadařilo v tomhle tak nevím.. eště teda nevim jak mám nahlásit ten iphone jako novej.. v itunes možná jestli v tom je chyba ?...? pokud máš 3G tak s tim jsou problémy a další navody najděš v tom topiku mě samotnýmu se jailbreak na 3G poved takze zkoušej dál nic se stát nemůže 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaza9 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 pokud máš 3G tak s tim jsou problémy a další navody najděš v tom topiku mě samotnýmu se jailbreak na 3G poved takze zkoušej dál nic se stát nemůže 8) jak mám udělat v itunes že chci nahlásit ten iphone novej .? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 a jailbreak už se ti poved? mě se po něm totiž iphone přihlásil automaticky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jak mám udělat v itunes že chci nahlásit ten iphone novej .? Pri prvnim napichnuti iphonu do PC (po JB/Restoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaza9 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tak už není potřeba, na po 3. se mi to povedlo jailbreaknout, díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majdo Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 čawte mam Ipod touch 3.generace 8Gb a chce by som to hacknut co je tu ten návod tak by mi to malo ist ebo raz som to skusal naskocil mi ten obrázok na Ipode a potom zostala čierna obrazovka a nedal sa mi vobec zapat mal som to dlhsie nechat na USb kably alobo coo V tychto veciach sa moc nevyznam tak prosim vas poradite mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fistah Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 tady je navod jak JB Iphone,Ipod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majdo Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 dakujem a ako sa pridawaju hry na ipod touch 3.generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Není JB na iPod Touch 3G jenom tethered? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 funguje tento zpusob JB i na nejnovejsich Iphonech 3GS (prej to ma nakou ochranu) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Už opravdu nevím =( Co mám dělat když mě to háže tuto chybu. Vše jsem udělal podle návodu. Prosím poradte =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Když děláš jailbreak, tak máš zapnutý iTunes? //EDIT: Nechápu ... z toho screenu neni nic poznat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.