East Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Nevím proč se mi nejde dostat na mojí Wi-fi, vše mám nastavený dobře, píše mi to : A connection error has occurred. The connection to the access point timed out... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 máš dostatek signálu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 samozřejmě..80-100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Neuvedl si jestli se pripojujes na router a nebo wifi klic do usb... Pokud na router , zapni dhcp server a ip to prideli psp samo (vse das na automatiku) Pokud mas wifi klic tak navod mas v tutorialech vcelku podrobny i s obrazky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 na router, co je to dhcp a kde to najdu?:D btw co je to ten wifi klič do usb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 v nastaveni routeru-do int. prohližeče zadač IP adressu routeru (nalezneš jí někdy na zadní straně routeru nebo v manualu od něj atp.) tam to nastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
East
Nevím proč se mi nejde dostat na mojí Wi-fi, vše mám nastavený dobře, píše mi to : A connection error has occurred.
The connection to the access point timed out...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts