jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Čau chci si udělat ''průzkum'' Kdo z vás co mají xbox s Hdmi(ne jasper)měli Rrod dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Já jsem měl,nebyl to příjemný pocit :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jde mi o to že mám mechaniku lite-on a chtěl bych si jí jen flashnout ale nejde prý vrátit původní FW a kdybych dostal rrod tak nevím co bych dělal...(odesílat s flashem je prý 50:50 že opraví:neopraví) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak si ho flashni a dávej pozor ať není např. na koberci investuj do náhradního větráku,teď je tu o tom topic.A jinak mě ho opravili v poho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 a poslal jsi to flashly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ano,nemám tolik peněz abych si kupoval každý měsíc hru za 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tohle je dost individualni , napr. hrejte.cz ma flashle boxy a mas k tomu i zaruku ... Jestli dostanes e74 nebo rrod nikdy nevis , je to kus od kusu . Ale verze Falcon a jasper (tedy ty s hdmi) jiz tak poruchove nejsou... Tema o rrod zde je v dulezitych a tohle tu bylo probyrano uz mockrat , akorat se tu bude spamovat . Tak lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
Čau chci si udělat ''průzkum''
Kdo z vás co mají xbox s Hdmi(ne jasper)měli Rrod dík...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts