Mickey13 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 cau lidi sem naprostej nooob a lama k tomu....na počítači ovládam sotva internet...jak mam docílit toho aby mi booker v psp přečet háčky a čárky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 musíš si stáhnout český font a pak ho dát myslim do tý složky s tim programem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 musíš si stáhnout český font a pak ho dát myslim do tý složky s tim programem Jo a prosimte kam přesně to mam nakopírovat v tom bookeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 myslim že prostě do tý složky bookr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 myslim že prostě do tý složky bookr Tak takhle mi to bohužel nejde..ale stejně díky za ten font..skusim se v tom eště nějak pohrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 no ono to tam netačí jen dát,musíš to někde v nastavení zvolit ten font Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hodil byste mi sem nekdo link na ten booker pls? v software downloads uz ten link nefachci.. :( ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hodil byste mi sem nekdo link na ten booker pls? v software downloads uz ten link nefachci.. :( ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006020002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006020002 diky, ale jeste poprsoim o radu,.. sou tam verze pro 1.0 a 1.5 a v popisu je napsano ze je pro fw 2.xx... a ja mam 3.03 oe-c, tak co mam stahnout? diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 stanhi 1.5 a pak to sopni do slozky game150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 stanhi 1.5 a pak to sopni do slozky game150 urcite do game150? mam vsechny veci(slovnik, mootooho hada,...)v game a vsechno jede, tak aby se mi to nak neposrandilo... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 to je uplně jedno kam,já taky mám všechno v game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 jak je napsany,ze je to pro FW 1.5,tak vzdycky do game150 a pokud to nahodou das jinam,nez do urcite slozky,tak se to v PSP nezobrazi,takze s PSP se ti nic nestane,pokud se jen prekliknes ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 jak je napsany,ze je to pro FW 1.5,tak vzdycky do game150 a pokud to nahodou das jinam,nez do urcite slozky,tak se to v PSP nezobrazi,takze s PSP se ti nic nestane,pokud se jen prekliknes ;) ok, diky moc, ja se hrozne bojim ze si to necim zku*vim... :) kdyz sem delal dg, tak sem snad ani nedejchal... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 jj ja jsem prozival to sami :D..proto se radsi nehrabu a ani nechystam hrabat v XMB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 urcite do game150? mam vsechny veci(slovnik, mootooho hada,...)v game a vsechno jede, tak aby se mi to nak neposrandilo... :? :bash: :) jeeeee niekdo to aj stiahol? :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 nevim proč..ale dal sem to i v tom nastavení ten font ale pořát je to pošahaný..sice už tam nejsou místo písmenek s háčkama řvarečky ale ted tam sou pro změnu úplně jiný písmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 OK..tak už mi to šlape..trochu sem se v tom hrabal...díky všem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 a nereknes nam jak si to rozchodil? Taky mi to blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 a nereknes nam jak si to rozchodil? Taky mi to blbne jasně...ten font si musíš nastavit v options a tam ho zadat do Plain Text - font file...potom si tu knížku nebo ten soubor co si chceš převést do PSP otevřeš v počítači ve wordu a uložíš ho jako txt soubor...přečte to jenom tenhle..potom to v tom PSP akorát spustíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 :bash: :) jeeeee niekdo to aj stiahol? :wohow: no jasne, vobcas si to zaparim, kdyz je chvilka a nechce se mi rozjizdet naka normal gamesa... doufam ze to nevadi ze sem si to od tebe stahnul... ;) :) EDIT: jasně...ten font si musíš nastavit v options a tam ho zadat do Plain Text - font file...potom si tu knížku nebo ten soubor co si chceš převést do PSP otevřeš v počítači ve wordu a uložíš ho jako txt soubor...přečte to jenom tenhle..potom to v tom PSP akorát spustíš hej diky moc, uz sem to konecne taky rozjel... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mickey13
cau lidi sem naprostej nooob a lama k tomu....na počítači ovládam sotva internet...jak mam docílit toho aby mi booker v psp přečet háčky a čárky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts