Shitik Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Problém spočívá vtom že se PSP nechce připojit k PC (používám USB):cry:. Když se PSP snažím připojit tak mi jen píše Please wait... A na PC se mi buď nezobrazí nic nebo že Zařízení nepracuje správně.:cry:Mám CFW 5.50 GEN-A. PLS HELP!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 skus kabel dat do jineho usb svotu (V PC) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 - Zkus jiný USB - Jiný USB Slot - Redukci na Kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shitik Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zkusil sem skoro všechno jen to jiný USB ne ptz ho nemám. No a snad se to vyřeší když koupim čtečku. http://www.okcomputers.cz/ctecka-karet-microsd/d-75719/ tahle čtečka by to měla přečíst ne?? Mám MS PRO Duo Magic Gate 8Gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Jo, ta to přečte ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bynex Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 zkus jinej pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shitik
Problém spočívá vtom že se PSP nechce připojit k PC (používám USB):cry:. Když se PSP snažím připojit tak mi jen píše Please wait... A na PC se mi buď nezobrazí nic nebo že Zařízení nepracuje správně.:cry:Mám CFW 5.50 GEN-A. PLS HELP!!!!!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts