Xbox360man Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj ... Mám tenhle problém Vyhrál jsem tento závod Radiator Springs GP a vyhrál jsem ho jak ve story tak i v arcade ( samostatnych zavodech ) Ale nevim proč jsem nedostal žýdný achievemet i kdyz za tento zavod je ... nevim zda staci vyhrat jen v arcade .... to jsem zas vyhral zavod Palm Mile Speedway a stejne jsem achievement nedostal .. tak je to asi jen ve story ne ?? ale zase ten Radiator Springs GP jsem vyhrál ve v obouch a taky jsem nic nedostal .. ??? dělám něco špatně nebo jak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak já už nevim ted sem i v normalnim story vyhrál Palm Mile Speedway a stejne jsem nedostal achievement tak :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 na achievementy tu máš sekci tak se ptej tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapieR_cz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 jedine co mne napada je- jestli si nepouzil cheaty ale ty tusim v teto hre nejdou.Nic jineho mne nenapada, tuhle hru mam a nemel jsem zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.