Xbox360man Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj ... Mám tenhle problém Vyhrál jsem tento závod Radiator Springs GP a vyhrál jsem ho jak ve story tak i v arcade ( samostatnych zavodech ) Ale nevim proč jsem nedostal žýdný achievemet i kdyz za tento zavod je ... nevim zda staci vyhrat jen v arcade .... to jsem zas vyhral zavod Palm Mile Speedway a stejne jsem achievement nedostal .. tak je to asi jen ve story ne ?? ale zase ten Radiator Springs GP jsem vyhrál ve v obouch a taky jsem nic nedostal .. ??? dělám něco špatně nebo jak ??? Citovat
Xbox360man Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2009 Tak já už nevim ted sem i v normalnim story vyhrál Palm Mile Speedway a stejne jsem nedostal achievement tak :-( Citovat
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2009 na achievementy tu máš sekci tak se ptej tam.... Citovat
PapieR_cz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 jedine co mne napada je- jestli si nepouzil cheaty ale ty tusim v teto hre nejdou.Nic jineho mne nenapada, tuhle hru mam a nemel jsem zadny problem Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.