Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

poškozený Firewall?

Terminator1468623725

Otázka

čaute už jsem to tu resil jednout.Jde mi o to ze muj firewall ačkoli je tam vše povoleno,tak mi blokuje různé programy ktere se bez pripijeni nerozjedou neumel by ste mi nekdo pomoct?? mel sem jako antivir sem mel AVG 8.5 .ten sem odinstaloval ale žádná změna....pls help

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Omfg, a co vlastne chces? Tak to nech zablokovane, ne? Co ti to vadi, k cemu potrebujes mit povolenej netbios?? Proc instalujes firewall, kdyz ti pak vadi, ze dela to, co ma - ze funguje :roll:. Pokud nechces nic blokovat, tak vsechny firewally vypni a vymaz.. :dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0
Omfg, a co vlastne chces? Tak to nech zablokovane, ne? Co ti to vadi, k cemu potrebujes mit povolenej netbios?? Proc instalujes firewall, kdyz ti pak vadi, ze dela to, co ma - ze funguje :roll:. Pokud nechces nic blokovat, tak vsechny firewally vypni a vymaz.. :dozey:
no prave toto jsem skousel...blokovalo to furt...blokuje mi to furt internet nemuzu najet na steam,odesilat a prijimat soubory,nefunguji online hry atd
Odkaz ke komentáři

• 0
Vis vubec, co to netbios je? Tyka se prakticky pouze vnitrni site (LAN) site. S Internetem toho moc spolecnceho nema. A rozhodne nemuze za to, ze se ti nenacitaji nejake stranky nebo ze ti neco nejde stahnout.
tak je to jedina chyba ohledně internetu spravně bych tam mel mit nastaveny port 137 ale nejspis nemam potrebuju se tam dostat jak by jsi mi visvetlil teda ze se nedostanu na zadnou online hru , atd....
Odkaz ke komentáři

• 0

tak třeba maš problem s DNS servrama:

zapni si cmd a napis tam nslookup www.xxx.xx (x=adresa, ktera ti nefunguje) jestli že ti vypise různé adressy, server atp tak s DNS to nijak tvuj problem nesouvisí a naopak.

Edit: aha nedočetl jsem že ti nefunguje přijmani souboru, odesilani, steam atd., takže to asi s DND nejspíš nebude, ale zkusit to můžeš...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu