tommyone Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Čauec, mám takovej problém, z netu si stáhnu gamesu, a pokud *.iso se hrou obsahuje adresář $upgrade tak mi hra na xboxu nejde spustit. Pokud jsou v *isu obsažený 2 adresáře tuším ( Video , audio ) tak hru bezproblémů po vypálení spustím. Jinak dodržuji všeobecné postupy, DVD DL+R (verbatim) 2,4 rychlost pálení, kontrolu isa. dík za rady zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 O hrach s wave3 si uz pocul?:roll: Flash mas aky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyone Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 wave3 ?? tak to vůbec nevím co je , jo Flash mám 1.6FW od kanazlizatora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyone Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Díky moc za info, už jsem přišel včem je problém :-)) wave3, ale potrápilo mě to ti povím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 co to tu meleš...pokud máš 1.6 tak wave 3 nemůže být tvůj problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyone Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Verzi 1.6 právě nemám, nebyl jsem si jistej co je tam nahranýho za verzi Fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.