rytmy Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 no chcem sa opítať či dakto už menil displej alebo ma s tím nejaké skúsenosti alebo načo si mám dať pozor alebo také dačo či tam len treba vytiahnuť kábel ako je napr. v PC nie ata staré kable ako myslím príkald Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 je to v podstate to samy jako vytahnou v pc ide kabel akorat musis odklopit takovou "pojistku" ktera ten kabel drzi no a pozor si dej na tu pojistku at ji neutrhnes, pak at nepostacis sroubky a nepromasknes samotnej displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 taže nie je to nič ťažké ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 taže nie je to nič ťažké ? v celku ne hlavne si davej at nepromačknes dysplay tak jako ja sundal jsem kryt z psp fat cistil jsem dysply pak jsem tam kryt zasrouboval a dysplay byl v haji :( tak jsem psp vyhodil tak bacha na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 spis si hlavne davej bacha at se ti ten konektor co musis odklopit neulomi v ohybu. podivej se na videa na youtube a bdues vedet vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.