Cloud Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ahojky, mam takovej problem s assassinem. Normalne ho zapnu, vse jde upe v pohode, ale asi tak po hodince mi hra spadne.:cry: Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi proc? Kamos rikal ze se mi muze prehrivat karta a nebo ze mam spatnej crack. PC: Procak:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ RAM:2GB Graficka Karta:Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB, PCI-E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 je to crackem , docela se divim že si to za tu dobu od vydání nenašel nikde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Mno tak já jsem včera dostal novou grafiku, takže předtím jsem se o AC něják moc nezajímal. Mno ale stejně nevím kde mám ten crack sehnat...abych nestahnul zase nějákej na prd. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Mel jsem taky takovy problem ze se mi to po hodine samo vyplo a kamos mi poslal funkcni tak ti poslu odkaz pres soukromou zpravu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Hele, ale kdyby se přehřívala graf. karta tak spadne celej windows ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.