FrolikCZ Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Zdravím, chtěl jsem se všem zeptat zda by mě někdo nemohl dát podrobnej návod jak si otevřít NAT. Mám s tím docela problém, protože pak nemůžu hrát se všema hráčema. Např. když to někdo má taky zavřený se prostě nespojíme. Zkoušel jsem to přes tento link ale nejde mě to http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/XBOX360_NHL_09.htm Mám ROUTER: Edimax BR-6104K Děkuji mockrát za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Taky mám Edimax. Napojíš se do routeru. Tam dáš záložku NAT a dáš Enable. :) Nebo tobě se tam ani nejde dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrolikCZ Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Jde se mi tam dostat, ale podle toho co jsem četl a slyšel od ostatních tak prý se to má udělat přes nějaký porty a když to ZAKÁŽU ( enable ) tak to nic nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 taky by mne tohle dost zajimalo, mam uplne stejny router, dam NAT povolit a nikde zadna zmena.... kdyby nekdo vedel, odmena by ho urcite neminula ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Pokud nemáte veřejnou IP nebo od providera přesměrované porty, tak s NATem nic neuděláte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 presne tak, ale stejne je to i u torrentu, taky jsem nevedel co a jak kdyz mi tam svitil cervenej vykricnik a hlasilo to chybu portu, staci tam nastavit urcite porty (staci jeden) v rozmezi povolenych portu a na pozadovanem zarizeni (coz pro me je nastaveni v utorrentu ) tento port vepsat, pak to bezi skvele, nevim jak je to u xka, me stacilo vepsat branu,ip nebo podobne a jelo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrolikCZ
Zdravím, chtěl jsem se všem zeptat zda by mě někdo nemohl dát podrobnej návod jak si otevřít NAT. Mám s tím docela problém, protože pak nemůžu hrát se všema hráčema. Např. když to někdo má taky zavřený se prostě nespojíme.
Zkoušel jsem to přes tento link ale nejde mě to http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/XBOX360_NHL_09.htm
Mám ROUTER: Edimax BR-6104K
Děkuji mockrát za rady...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.