Spoon Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 zdar chci si stahnout nakou pecku na vecer k zeleny a nevim co,uz mi dosli napady,hodne dobry mi prislo Brak celkem haluz,tak bych rad neco podobneho:) neco jako breakout,od kolebky do hrobu,zahulime uvidime,skurvenej patek atd atd jsem uz videl:) nevite co?za dobry napad co jsem nevidel davam thx+crds:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Travička zelená ...Docela ujde,na pokoukání.Je tam i pár scének,u kterých se budeš smát,hlavně když budeš pod vlivem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 vyšel na dvd líbáš jako bůh a je to prý po dlouhé době skvělý český film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Sedni k PC a pusť si chatbox ... :) Náhodou, teď jsem koukal na film pidihajzlík, starej ale dobrej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 To Smaky:tak to je jasny ze chci neco kdyz budu pod vlivem :D tak stahnu travicku a libas jako buh smaky ma crds dost tak posilam dandemu 200 :) jj pidihajzlik super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tý mrdko!...Ne,sranda,klidně si je nech :D jinak ten pidihajzlík vypadá nice,už ho stahuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Pineapple Express nebo Superbad. Luxus. Oboje od stejnyho rezisera, Superbad byl prvni a libofka oba, neskutecna prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 To Olaf:az stahnu a bude to dobry posilam kredits za oboj filmy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Doghouse - super zombie komedie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Hodne luxusni je taky Šňup ! a Requiem za sem (ale to je takovy psycho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Mafioso :D nebo horor Ti druzí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 k zelené jedině Zelená míle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 bud Scary Movie nebo zahulime uvidime,1,2 Kdo huli ten umi.... :D staci si jen vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 nevyhrozuj!!:D jestli si nevidel LOUDILOVE - neco na zpusob Prci, Prci a YES MAN!! :cheesygrin::cheesygrin: SE POSERES. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Nebo zkus Clerks(mladí muži za pultem) 1 nebo 2 je to od Kewina Smithe(mlčenlivý Bob) muj nej a vždycky sleduju pod vlivem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 teďka mě napadlo - docela šupa je film Tomcats (v češtině Supersvůdníci) - fakt drsná záležitost. Kdybych zítra nešel do práce, otevřu zelenou a pustím si to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Luxusní filmek je District 9 . http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/ Doporučuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Poradite mi nejakej film ke stangli salamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 ke štangli salámu jedině Život Saláma Husajna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 half backed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 A nebo Já, mé druhé já a Irena tes super film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 juice bigallow nebo tak nejak doporucuju 2ka je lepsi to je v amstru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.