Smaky Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2009 Co vy na to?Docela bych si zahrál,ale chtělo by to aspoň 6 lidí na blbnutí.. :) kdo by šel? Citovat
Smaky Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2009 Tak co???Server založim,je to fakt paráda :) Citovat
bizzi83 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2009 jde to i s offline profilem nebo ne? mě se totiž nějak nejde spojit s tim gamertagem nebo co... Citovat
werty Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 No hele šel bych ale buďto musím založit já a vy se připojíte nebo ... no vlastně to ani jinak nejde :D Citovat
Smaky Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 Jde to jenom s origo! a s offline profilem to fakt nejde,proč se to asi jmenuje offline ?:D werty- ok,já se klidně připojim,ale ve dvou to bude málo... mmch. online profil si musíš založit jako že žiješ v americe.Pak ti to píše,že oblast není podporována (CZ) atd... Mě osobně trvalo asi 2 hodiny,než jsem to rozjel :/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.