Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nepochopitelny problem s HDMI

efalsa

Otázka

Zdravim mam delikatni problem sem uz bezradny proto se obracim zde.abych vas uvedl do obrazu : necely rok sem normalne pouzival ps3 propojene s mou tv LG50PG1000 prostrednictvim HDMI kabelu bez problemu ted jsem se ale stehoval a kdyz jsem zase ps3 pripojil tak pouze cerna obrazovka.vyskousel jsem 4 ruzne hdmi kabely a porad to same. resetoval sem nastaveni ps3 nejmin 10 x stale nic . myslel jsem ze mi odesel plejak ale kdyz jsem ho pripojil klasicky pres scart vse bezi bez problemu.Skousel jsem i resetovat nastaveni televize taky nepomaha.proste zniceho nic to pres hdmi nerozbehnu sam to nechapu. diky za pomoc

jinak tv zvlada 1080p v tv to nebude jiny zarizeni mi pres hdmi normalne funguji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
blbost. Psal že jiný zařízení na HDMI jdou. Je to pravděpodobně chyba PS3...

Proč by to byla blbost ? Osobně jsem měl problém s HDMI, pokud mělo být rozlišení 1080p, tak byla televize zmatená. Se 720p problém neměla ...

Z testů bych tedy TV nevynechával ... osobně si myslím, že by to mohl být v ní. Má více HDMI vstupů ? Pokud ano, blbnou všechny ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim Tv ma pouze 1 hdmi vstup je to nejzakladnejsi model 50 palcovy, milionar nejsem :0 ale pokud jsem resetoval ps3 podrzenim startovaciho tlacitka pri standby modu tak by se vystupni rozliseni preci zmenilo na zakladni nastaveni tudiz predpokladam ze by to melo jet a bohuzel nejede.

Odkaz ke komentáři

• 0

taky si přisolím:

1) zkus se opticky podívat na všechny HDMI konektory a HDMI vstupy jestli tam nemáš nějakej drobek/smítko

2) zkus připojit PS3 na jinou LCD třeba u kamoša a poštelovat v XMB>Settings>Display Settings>všechny volby zde, jestli se ti tam něco nějak tím přepojováním nepřepnulo, pokud ta tvá telka není nějaký dělo tak je možný že zapnutí některé z těchto voleb ji může vyvést z míry

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu