J@rda62 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Dobrý den, dnes mi jeden kluk udělal FMCB. U něho to šlo v pohodě. A u mě se to nestupstí. Zapnu konzoli a mám tam normální menu. Mám PS2 Fat jedno z nejstarších.... Neví někdo čim by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 mam to myslim taky musis to furt skouset dokola a pak ti to pujde hold musis mit trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 takže furt restartovat konzoli jo? :) a kdyz to naskoci tak uz to nebude delat problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Takovy problem jsem mel taky , vyresilo to az nainstalovanim mc bootu na one konzoli... K tomu samozrejme potrebujes swap magic. Ja mel tu vyhodu ze jsem mel jeste jednu konzoli na ktere mi to bezelo , takze sem si vytvoril psx exploit v pc a na konzoli co to jelo sem si ho hodil na kartu pres ulaunchElf. Pak jsem kartu zapojil do ps2 na kterem mi to neslo , vlozil original psx hru z ktere jsem si udelal ten psx exploit a nabehl mi ulaunchElf , ze ktereho uz jsem normalne spustil instalaci :) Pak uz to slapalo bez problemu . Zajimave ze ty konzole byly identicke , obe dve scph 30003 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 ja jsem to delal tak ze jsem to furt restartovaval dokud mi to nenabehlo...prostě kdyz ti nenabehnou ty červene podsvicene krychle tak to maz v poho ale problem je ze to musis delat u kazdy hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no ja kdyz tam dam vypalenou hru.. tak to furt pise reading disk..... a tohle tam je treba i 10min +..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 musis to udela znova , na nejake jine konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 a je tu někdo z prahy kdo to dělá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 http://www.forumplaystation.com/viewtopic.php?f=68&t=19662 Podle tutoho navodu to musis zvladnout ja to zvladl taky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 jasný ale já nemám chip ani swap magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 to tvuj kamos nema SM nebo Ps2 s cipem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Delal jsem mu to ja sobe jsem si to udelal bez problemu mam cip. Potom jednomu z prahy jsem to uz delal a tomu to jelo v pohode ja mam Fat a on mel Slim a jelo mu to. Tenhle ma taky fat a nejede mu to to je divny :( Ale zkousel jsem jeho kartu na mem PS2 a to mi jelo takze nahrane je to dobre na karte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Co je to SM? A cip mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Co je to SM? A cip mam. Swap Magic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Jj uz mi to doslo. Takze nikdo nic nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.