crab2man Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Ahojte, budu prechazet z O2 ADSL na kabelovy internet od UPC. Tak se chci zeptat zda je nejaky problem s pripojenim na LIVE? Jestli jste museli neco specialne nastavovat... U O2 jsem jen zapojil kabel a jelo to. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaliko Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Bude to úplně stejný, žádnej problém nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Ahojte, budu prechazet z O2 ADSL na kabelovy internet od UPC. Tak se chci zeptat zda je nejaky problem s pripojenim na LIVE? Jestli jste museli neco specialne nastavovat...U O2 jsem jen zapojil kabel a jelo to. diky. Zdary, to neni problem. Ja ho mival doma a resil to celkem dlouho, motorola modem od UPC do kompu, a xko vedle nej. Vzdycky jsem akorat prehodil kabel, vypnul/zapnul modem. Resp. vypnul modem/pc - vypnul zastrcku - prepojil kabel do xka - zapnul zastrcku - pockal az najede modem - zapnul xko. Za sotva minutku nabehnul a vse ok. Max se parkrat nestacil resetnout, kdyz jsem to prepojil a zapnul moc rychle, a mel tam stale ulozenou IP pocitace, ktera mu logicky nesedela s IP xka, ale stacilo ho jen znovu vypnout zapnout. Vetsi problem je, kdyz te prestane bavit furt si tam hrat na prepojovatele a chces to vyresit nadobro. UPC uspesne ignoruje potreby svejch klientu, takze kdybys to chtel vyresit pres ne - neni problem, akorat si jaksi musis priplatit za dalsi modem a dalsi zarizeni, imho blbost, protoze v ty smlouve snad nekde je, ze mas pripojeny jen jedno zarizeni... Mozna uz to zmenili, nevim, resil jsem to tak rok zpet. Ale da se to vyresit klasicky pres router a musis mit sitovku - mas to pak pripojeny tim routerem, z nej jeden kabl do pc a jeden do xka, velmi zjednodusene, vsude jsou na to navody, pokud se to v tom vyznas, ani je nepotrebujes, ja jako pc lama jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Zdary, to neni problem. Ja ho mival doma a resil to celkem dlouho, motorola modem od UPC do kompu, a xko vedle nej. Vzdycky jsem akorat prehodil kabel, vypnul/zapnul modem. Resp. vypnul modem/pc - vypnul zastrcku - prepojil kabel do xka - zapnul zastrcku - pockal az najede modem - zapnul xko. Za sotva minutku nabehnul a vse ok. Max se parkrat nestacil resetnout, kdyz jsem to prepojil a zapnul moc rychle, a mel tam stale ulozenou IP pocitace, ktera mu logicky nesedela s IP xka, ale stacilo ho jen znovu vypnout zapnout. Vetsi problem je, kdyz te prestane bavit furt si tam hrat na prepojovatele a chces to vyresit nadobro. UPC uspesne ignoruje potreby svejch klientu, takze kdybys to chtel vyresit pres ne - neni problem, akorat si jaksi musis priplatit za dalsi modem a dalsi zarizeni, imho blbost, protoze v ty smlouve snad nekde je, ze mas pripojeny jen jedno zarizeni... Mozna uz to zmenili, nevim, resil jsem to tak rok zpet. Ale da se to vyresit klasicky pres router a musis mit sitovku - mas to pak pripojeny tim routerem, z nej jeden kabl do pc a jeden do xka, velmi zjednodusene, vsude jsou na to navody, pokud se to v tom vyznas, ani je nepotrebujes, ja jako pc lama jo :D Diky. Za info. Prave ze jsem si priobjednal i ten Wifi router. Takze jeden kabl zapojim do Xka a notebook budu pripojovat spis pres wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.