Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UPC internet a XBOX

crab2man

Recommended Posts

Ahojte, budu prechazet z O2 ADSL na kabelovy internet od UPC. Tak se chci zeptat zda je nejaky problem s pripojenim na LIVE? Jestli jste museli neco specialne nastavovat...

U O2 jsem jen zapojil kabel a jelo to.

diky.

Zdary, to neni problem.

Ja ho mival doma a resil to celkem dlouho, motorola modem od UPC do kompu, a xko vedle nej. Vzdycky jsem akorat prehodil kabel, vypnul/zapnul modem. Resp. vypnul modem/pc - vypnul zastrcku - prepojil kabel do xka - zapnul zastrcku - pockal az najede modem - zapnul xko. Za sotva minutku nabehnul a vse ok.

Max se parkrat nestacil resetnout, kdyz jsem to prepojil a zapnul moc rychle, a mel tam stale ulozenou IP pocitace, ktera mu logicky nesedela s IP xka, ale stacilo ho jen znovu vypnout zapnout.

Vetsi problem je, kdyz te prestane bavit furt si tam hrat na prepojovatele a chces to vyresit nadobro. UPC uspesne ignoruje potreby svejch klientu, takze kdybys to chtel vyresit pres ne - neni problem, akorat si jaksi musis priplatit za dalsi modem a dalsi zarizeni, imho blbost, protoze v ty smlouve snad nekde je, ze mas pripojeny jen jedno zarizeni... Mozna uz to zmenili, nevim, resil jsem to tak rok zpet. Ale da se to vyresit klasicky pres router a musis mit sitovku - mas to pak pripojeny tim routerem, z nej jeden kabl do pc a jeden do xka, velmi zjednodusene, vsude jsou na to navody, pokud se to v tom vyznas, ani je nepotrebujes, ja jako pc lama jo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdary, to neni problem.

Ja ho mival doma a resil to celkem dlouho, motorola modem od UPC do kompu, a xko vedle nej. Vzdycky jsem akorat prehodil kabel, vypnul/zapnul modem. Resp. vypnul modem/pc - vypnul zastrcku - prepojil kabel do xka - zapnul zastrcku - pockal az najede modem - zapnul xko. Za sotva minutku nabehnul a vse ok.

Max se parkrat nestacil resetnout, kdyz jsem to prepojil a zapnul moc rychle, a mel tam stale ulozenou IP pocitace, ktera mu logicky nesedela s IP xka, ale stacilo ho jen znovu vypnout zapnout.

Vetsi problem je, kdyz te prestane bavit furt si tam hrat na prepojovatele a chces to vyresit nadobro. UPC uspesne ignoruje potreby svejch klientu, takze kdybys to chtel vyresit pres ne - neni problem, akorat si jaksi musis priplatit za dalsi modem a dalsi zarizeni, imho blbost, protoze v ty smlouve snad nekde je, ze mas pripojeny jen jedno zarizeni... Mozna uz to zmenili, nevim, resil jsem to tak rok zpet. Ale da se to vyresit klasicky pres router a musis mit sitovku - mas to pak pripojeny tim routerem, z nej jeden kabl do pc a jeden do xka, velmi zjednodusene, vsude jsou na to navody, pokud se to v tom vyznas, ani je nepotrebujes, ja jako pc lama jo :D

Diky. Za info. Prave ze jsem si priobjednal i ten Wifi router. Takze jeden kabl zapojim do Xka a notebook budu pripojovat spis pres wifi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu