Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP3000 z Japonska a nefunkční evropská baterka....

kocurstvo

Otázka

Předem varuji před chytrolínama, kteří takové PSP nemají, ať se ani neobtěžují reagovat. DÍKY!!!

Zajímalo by mě, jestli někdo nemá japonské PSP3000 a pokud možno ještě evropské. Koupil jsem si do Japonce evropskou baterku a nějak mi v něm nefachčí. PSP nereaguje a když ho napojím s baterko na AC adaptér, chvíli baterku jakoby nabíjí a pak se vypne a nereaguje. V evropském PSP 1000 mi baterka jede normálně.

Moc díky za věcné rady z vlastní zkušenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zas takový dement nejsem. Trošku problém je, že v evropském PSP baterka jede normálně, ale Japonec ji ignoruje...

Vadna baterka...

V psp at uz je jakekoliv je stejne napeti . Proto je k nemu adapter na napajeni , ktery jde zapojit pres redukci kdekoliv na svete... Neni potreba menic.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ta baterka je koupená v ČR... A řeším to proto, že asi nechci kupovat stopadesát baterek.... Logika :D

hi^;688960']I kdyby to byla do FAT' date=' tak by v PSP 2000 & 3000 měla jít. Asi vadná baterka, pokud je to z číny a není origo :? ( aha, romeno první )

Hele, tak si kup v čr né baterku? Proč to řešíš :)[/quote']

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky nic. Obojí je nové a vyčištěné... Není nějaký program na změnu sériovky. Na té baterce je napsané, že je jen pro zákazníky z Taiwanu :) Ale jak říkám, v 1000 normálně funguje. A to dokonce ve dvou...

zkus tu baterku vyzkratovat, vycistit kontakty mezi psp a baterii
Odkaz ke komentáři

• 0

Hm... to je možné, sice jsem to kupoval jako baterku pro 2000 i 3000, ale to říkal prodejce, který stejně hovno ví :) uvidíme, prozkouším to.

Nejsem si uplne jistej, ale mám pocit, že baterky z psp 2000 sice do 3k pasujou, ale nefungujou....to je jeden z duvodu proč nefungovala pandora
Odkaz ke komentáři

• 0

pokud to není SONY, nebo DATEL karta, tak změnit sériové číslo nejde. Takže s tím nic neuděláš. Navíc Japonské PSP je kromě FW naprosto shodné s českým PSP, takže to nebude PSPčkem, ale baterkou... jinak pokud vložíš baterii z 2000 do 1000(FAT), tak ji zničíš, takže nwm jak ti muze v 1000 fungovat:D.

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud to není SONY, nebo DATEL karta, tak změnit sériové číslo nejde. Takže s tím nic neuděláš. Navíc Japonské PSP je kromě FW naprosto shodné s českým PSP, takže to nebude PSPčkem, ale baterkou... jinak pokud vložíš baterii z 2000 do 1000(FAT), tak ji zničíš, takže nwm jak ti muze v 1000 fungovat:D.

já mám doma baterku, která funguje ve slim i fat, ale 3k ne...

Odkaz ke komentáři

• 0

Úplně normálně :) Nevím, kde jsi na to přišel, že bych ji měl zničit. Baterka jede, zkoušel jsem ji ve dvou PSP1000 a bez problémů na ni hraju... Akorát tam nejde úplně zasunout, ale co už, jen jsem to zkoušel, že... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu