F789GH Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj zkousel jsem ted nedavno Thunderbird od mozilly prez muj email na seznamu.No a jednou se mi stalo ze zajedu do emailu prez firefox a tam zadna posta neni.Zjistil jsem ze,mi to vymaze postu na serveru. V nastaveni uctu, nastaveni serveru mam zaskrtnute "Ponechat zpravy na serveru", i tak mi to smaze. Mam verzi 2.0.0.23. nevite nekdo:!::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Je to proto, že thunderbird ale i jiní klienti, si stáhnou tvé emaily ze serveru k sobě. Pokud ty emaily chceš vyloženě nechat na seznamu, vytvoř si přes prohlížeč v emailové schránce složku, do které uložíš emaily, o které nechceš přijít. Potom jak se budeš připojovat přes thunderbird, tak neoznačíš, že chceš stáhnout i složky z emailů, nebo jak to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.