East Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 V psp se začínám pomalu štourat, a nejspíš jsem asi změnil něco v recovery menu a nejdou mi filmy, který mě dříve šli....PLEASE HELP! :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Tak zkus obnovit nástavení psp a udělat formát karty a nastavit takt :) A nějakou chybu ti to nepíše nebo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 kde se obnovuje nastavení?myslíš jako format memory stick ?:( u filmu mi to ukazuje unsuported Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Ano to je formát karty a obnova nastavení je restore default setting :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 restore default settingprovedl jsem mám tam ten film ozkusit dát znova?nezměnilo se to .. a smazali se mi schemata :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Proveď ještě formát karty a dej tam na kartu film znova... Jiné filmy ti jdou?Je to ve formátu mp4?Od koho si to stáhl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 nn ostatní filmy mi taky nejdou, tento konkrteni film jsem si stahnul tak pred mesicem a už newm od koho, ale vím že mi šel.. mp4 to samozřejmě je..co mi všechno zmizí po formatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Tak zkus ještě todle:Recovery/advanced/format flash1 Mělo by to už jet :) (obsah karty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 taky nepomohlo, takže jdu format kartu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
East
V psp se začínám pomalu štourat, a nejspíš jsem asi změnil něco v recovery menu a nejdou mi filmy, který mě dříve šli....PLEASE HELP! :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts