Sonic Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Cau lidicky,kdyz odpojim analog(sundam kryt i s analogem) tak anlog se porad hybe jak se mi chce,kontakty jsem cisitl seridit sem zkousel nic nejde co ted stim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 jo přesně toto mam na PSP nvm co stím vše utažené na max ale nic nepomáhá ale když sundam ten plech pod displej a priložím analog primo na kontakkt tak funguje a nvm jak to spravit aby to komunikovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ja to psp prodal takze nevim co stim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 dneska mi začaal blbnout analog ....jezdí si do stran všude jak chce....dost mě to vytáčí když hraju GTA.......nevítě co s tim?...mám slimáka necelej rok:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 dneska mi začaal blbnout analog ....jezdí si do stran všude jak chce....dost mě to vytáčí když hraju GTA.......nevítě co s tim?...mám slimáka necelej rok:cry: Zkus zakroutit analogem na všechny strany nebo otevrit PSP jestli ho nemas v zaruce a zkusit profouknout a utahnout šroubky třeba pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Zkus zakroutit analogem na všechny strany nebo otevrit PSP jestli ho nemas v zaruce a zkusit profouknout a utahnout šroubky třeba pomůže kroutil jsem ho jak to šlo.....furt si to dělá co chce........a v záruce to mám.......ale zas jsem si řikal že kdybych to tam poslal aby mi v SONY tam nedali novej FW....mám tak 5.03 a kdyby mi tam dali jinej tak by mi to bylo k ničemu pak to psp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak jestli mužes udělat na PSP pandoru tak si udělej pandoru MMS a baterku a hod jim to tam bez baterky třeba ti to vemou ja nvm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak jestli mužes udělat na PSP pandoru tak si udělej pandoru MMS a baterku a hod jim to tam bez baterky třeba ti to vemou ja nvm :) nejde mi to....mám psp s tou deskou kde to už nejde....a jediná možnost jak hrát iso je přez hen na FW 5.03....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Takl jestli se ti to nechce nikam posílat tak vyměň analog sám analog jistě seženeš jde o to jestli se do toho pustíš! Zas nic tak těžkého ta výměna není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Takl jestli se ti to nechce nikam posílat tak vyměň analog sám analog jistě seženeš jde o to jestli se do toho pustíš! Zas nic tak těžkého ta výměna není. tak to nevim.nejsem moc technickej tip :(...není někdo kdo by mě to za několik korun mohl opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak to nevim.nejsem moc technickej tip :(...není někdo kdo by mě to za několik korun mohl opravit? Hele ale myslím si že by si to zvládl a jestli ne tak tu na fóru je pár lidí kteří to dělají tak třeba pomůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Hele ale myslím si že by si to zvládl a jestli ne tak tu na fóru je pár lidí kteří to dělají tak třeba pomůžou. ok...dyštak se pokusim...........a kde se taovej analog dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 myslím že by si mohl pořídit i tady na fóru ice2222 nebo tak nějak měl nějaké náhradní díli podívej se do sekce PSP prodám určitě najdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 mas vyhodu ze mas slimko protoze tam ti vymena analogu pomuze. My majitele FAT mame s timhle bohuzel smulu protoze poruchova soucastka se nachazi primo na zakladni desce a ne primo v analogu jak je to u slim. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.