Rasputincz Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2009 Zdravím, Možná už tady na foru někde tento topic vytvořen je..Pokud ano, prosím moderatory o smazání tohoto topicu a pokud ne, tak se to tu pokusím rozhejbat :spam: moje oblíbené skupiny např..: Soulfly Sepultura Metallica Nirvana Pearl Jam Murderdolls SlipKnoT The Pixies Vypsaná Fixa Clou Placebo někdy i trance remixi :D Rise Against Rage against the Machine SOAD The Strokes U2 Pendulum The Frames (glen hansard a spol.) Leonard Cohen Static-X Niceland Marilyn Manson Flogging Molly Coldplay Blink 182 Breaking Benjamin Apocalyptica a to zdaleka není vše... :) Pokud jsem se něčím aspon trochu trefil do vašeho žánru, klidně se podělte o zkušenosti, oblíbené skupiny apod.. Rasputin Citovat
sasán Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2009 jedine cim si se trefil do meho repertoaru je nirvana a rise againist jinak ja mam rad: green day offspring Linkin Park Red hot chilli peppers nirvanu Sum 41 Rise againist a soundtrack z total overdoose xD Citovat
Fajn Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2009 In Flames Ensiferum Epica Eluveitie As I Lay Dying Iron Maiden Metallica Dimmu Borgir Cradle of Filth Apocalyptica Children of Bodom Nightwish - před spaním xD Citovat
Rasputincz Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 jedine cim si se trefil do meho repertoaru je nirvana a Linkin Park a soundtrack z total overdoose xD Ty jsem poslouchal taky, ale jen asi první dvě alba + Meteoru..Pak jak začli spolupracovat s Jay-Z se mi to přestalo líbit..písnička od písničky čím dál tím víc směřují do komerce a už to není tak mladý nu-metal jako to byl ;) tot můj názor :D Citovat
Lamps Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Tak takoví moji top jsou U2 a Joe Satriani.. Dál si poslechnu třeba Erica Claptona, Hendrixe, AC/DC, Vaie.. A v neposlední řadě určitě soundtracky - Diablo, Oblivion a Morrowind, Halo, Okami, Naruto.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.