Rasputincz Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Zdravím, Možná už tady na foru někde tento topic vytvořen je..Pokud ano, prosím moderatory o smazání tohoto topicu a pokud ne, tak se to tu pokusím rozhejbat :spam: moje oblíbené skupiny např..: Soulfly Sepultura Metallica Nirvana Pearl Jam Murderdolls SlipKnoT The Pixies Vypsaná Fixa Clou Placebo někdy i trance remixi :D Rise Against Rage against the Machine SOAD The Strokes U2 Pendulum The Frames (glen hansard a spol.) Leonard Cohen Static-X Niceland Marilyn Manson Flogging Molly Coldplay Blink 182 Breaking Benjamin Apocalyptica a to zdaleka není vše... :) Pokud jsem se něčím aspon trochu trefil do vašeho žánru, klidně se podělte o zkušenosti, oblíbené skupiny apod.. Rasputin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 jedine cim si se trefil do meho repertoaru je nirvana a rise againist jinak ja mam rad: green day offspring Linkin Park Red hot chilli peppers nirvanu Sum 41 Rise againist a soundtrack z total overdoose xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 In Flames Ensiferum Epica Eluveitie As I Lay Dying Iron Maiden Metallica Dimmu Borgir Cradle of Filth Apocalyptica Children of Bodom Nightwish - před spaním xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jedine cim si se trefil do meho repertoaru je nirvana a Linkin Park a soundtrack z total overdoose xD Ty jsem poslouchal taky, ale jen asi první dvě alba + Meteoru..Pak jak začli spolupracovat s Jay-Z se mi to přestalo líbit..písnička od písničky čím dál tím víc směřují do komerce a už to není tak mladý nu-metal jako to byl ;) tot můj názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Tak takoví moji top jsou U2 a Joe Satriani.. Dál si poslechnu třeba Erica Claptona, Hendrixe, AC/DC, Vaie.. A v neposlední řadě určitě soundtracky - Diablo, Oblivion a Morrowind, Halo, Okami, Naruto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.