Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

kde najít C:\Documents and Settings ?na C-čku ju nemám :(

.:Karas12:.

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jj však vpoho;),mno nesmazal..jj mám práva..je to normál můj PC doma ..né žádnej ve škole;)

aha :D jaj to je docela roflec hele :D:D:D zkus jeste normalne zadat documents and settings do toho jak mas jak je start hledat a jestli to najde :D kdyby to nepomohlo tak se ti jeste po necem podivam ok? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
aha :D jaj to je docela roflec hele :D:D:D zkus jeste normalne zadat documents and settings do toho jak mas jak je start hledat a jestli to najde :D kdyby to nepomohlo tak se ti jeste po necem podivam ok? :D

hej to sem udělal jako prvně..i po tom co jsem odkryl ty složky:(:(,ale prostě nic:(:(:(

Odkaz ke komentáři

• 0

joooooooo uz jsem to asi nasel mrkni to me taky mohl napadnout driv mrkni na tuhle stranku ve vistach totiz documents and settings neexistuje a misto toho tam je users :D mrkej na to :D http://www.lancelhoff.com/accessing-windows-vista-documents-and-setting-folder/#

Odkaz ke komentáři

• 0
joooooooo uz jsem to asi nasel mrkni to me taky mohl napadnout driv mrkni na tuhle stranku ve vistach totiz documents and settings neexistuje a misto toho tam je users :D mrkej na to :D http://www.lancelhoff.com/accessing-windows-vista-documents-and-setting-folder/#

hej díkec;),seš fakt borec;),posílám THX :)

Odkaz ke komentáři

• 0
mno ale hele..stejně tam nemůžu najít alší složku:D:D:D:(:(:(,DATA Aplikací:(:(

hale tak se koukni to ty tabulky protoze jak vidim na vistach i z vlastni zkusenosti je vsechno uplne jinak a nebo zkus najit application data bo nak tak predpokladam ze chces dat save do nfs underground 2? :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Start > Run a napis %appdata%

to jsou ty DATA Aplikací?tak to tam normálně mám..řeknu vám co přesně potřebuju..našel jsem jeden návod na netu..a potřebuju se dostat sem :

C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\ICQLite\HistoryDB ,ale v appData žádná složka ICQLite není..tak já už nwm co mám dělat..potřebuju to na historii icq..jedině že byste znali njakej prográmek na export historie a následné otevření bez příhlášení uživatele..právě to chci udělat tak že si to najdu v HistoryDB a pak ta historie jde normálně otevřít v Excelu bo ve Wordu,kdybyste znali lepší způsob tak ho kdyžtag semka hodtě,díky;)

Odkaz ke komentáři

• 0
hale tak se koukni to ty tabulky protoze jak vidim na vistach i z vlastni zkusenosti je vsechno uplne jinak a nebo zkus najit application data bo nak tak predpokladam ze chces dat save do nfs underground 2? :D

vedla:D:D:(..přečti si poslední můj příspěvek ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
aha hele cestak historii icq ve vistach je tahle C:\Users\nazev-uzivatele\AppData\Roaming\ICQ\cislo-icq\Messages.mdb

viz:http://munio.cz/weblog/jak-vymazat-historii-v-icq-6/

jj tak to jsem taky našel..ale nešlo mi to otevřít..hele lepší by bylo kdybych na druhém PC..na kterém chci historii a uživatel má při přihlašování uložené heslo,kdybych to nějak rozšifroval,zkoušel sem už hafo prográmků,ale nefungovali,nevěděl bys něco,ale o nějakém který opravdu funguje ?

Odkaz ke komentáři

• 0
hele ja ho bohuzel nemam ale jestli to chapu ty se chces nekomu dostat do uctu? :D s tim ti neporadim :D a ty sifrovaci programy hele fakt nefungujou to mi ver :D

jn to je v prdeli:(:(,tak jedině tam dát FreeLoger a čekat že tam dá heslo...,hele ale nevíš prostě o něčem aby ta historka šla přečíst?? bo ju nějak exportovat a aby se to převedlo do nějakého souboru který půjde otevřít..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu