.:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 čau,nemyslete si,že jsem nějaká lama...ale nemůžu najít C:\Documents and Settings , prostě to na ´´C´´-čku nemám....mám Vistu,dokázal by mi někdo poradit jak konečně najít tuto složku?díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 dej moznosti slozky bo nak tak a dej zobrazit skryte slozky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 dej moznosti slozky bo nak tak a dej zobrazit skryte slozky :D dal sem to ,ale pořád tam ta složka není..ale nějaké se tam objevily,ale tu kterou potřebuju tam není:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 aha a ty mas xpcka bo visty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 aha a ty mas xpcka bo visty? :D sem psal že vistu :D:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 sem psal že vistu :D:(:(:( j sorry nevsimul jsem si :D nesmazals to treba?i kdyz to je kravina to by visty nemely dovolit mas prava aministratora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 j sorry nevsimul jsem si :D nesmazals to treba?i kdyz to je kravina to by visty nemely dovolit mas prava aministratora? jj však vpoho;),mno nesmazal..jj mám práva..je to normál můj PC doma ..né žádnej ve škole;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jj však vpoho;),mno nesmazal..jj mám práva..je to normál můj PC doma ..né žádnej ve škole;) aha :D jaj to je docela roflec hele :D:D:D zkus jeste normalne zadat documents and settings do toho jak mas jak je start hledat a jestli to najde :D kdyby to nepomohlo tak se ti jeste po necem podivam ok? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 aha :D jaj to je docela roflec hele :D:D:D zkus jeste normalne zadat documents and settings do toho jak mas jak je start hledat a jestli to najde :D kdyby to nepomohlo tak se ti jeste po necem podivam ok? :D hej to sem udělal jako prvně..i po tom co jsem odkryl ty složky:(:(,ale prostě nic:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 joooooooo uz jsem to asi nasel mrkni to me taky mohl napadnout driv mrkni na tuhle stranku ve vistach totiz documents and settings neexistuje a misto toho tam je users :D mrkej na to :D http://www.lancelhoff.com/accessing-windows-vista-documents-and-setting-folder/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 joooooooo uz jsem to asi nasel mrkni to me taky mohl napadnout driv mrkni na tuhle stranku ve vistach totiz documents and settings neexistuje a misto toho tam je users :D mrkej na to :D http://www.lancelhoff.com/accessing-windows-vista-documents-and-setting-folder/# hej díkec;),seš fakt borec;),posílám THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 mno ale hele..stejně tam nemůžu najít alší složku:D:D:D:(:(:(,DATA Aplikací:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 mno ale hele..stejně tam nemůžu najít alší složku:D:D:D:(:(:(,DATA Aplikací:(:( hale tak se koukni to ty tabulky protoze jak vidim na vistach i z vlastni zkusenosti je vsechno uplne jinak a nebo zkus najit application data bo nak tak predpokladam ze chces dat save do nfs underground 2? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Start > Run a napis %appdata% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Start > Run a napis %appdata% to jsou ty DATA Aplikací?tak to tam normálně mám..řeknu vám co přesně potřebuju..našel jsem jeden návod na netu..a potřebuju se dostat sem : C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\ICQLite\HistoryDB ,ale v appData žádná složka ICQLite není..tak já už nwm co mám dělat..potřebuju to na historii icq..jedině že byste znali njakej prográmek na export historie a následné otevření bez příhlášení uživatele..právě to chci udělat tak že si to najdu v HistoryDB a pak ta historie jde normálně otevřít v Excelu bo ve Wordu,kdybyste znali lepší způsob tak ho kdyžtag semka hodtě,díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 hale tak se koukni to ty tabulky protoze jak vidim na vistach i z vlastni zkusenosti je vsechno uplne jinak a nebo zkus najit application data bo nak tak predpokladam ze chces dat save do nfs underground 2? :D vedla:D:D:(..přečti si poslední můj příspěvek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 aha hele cestak historii icq ve vistach je tahle C:\Users\nazev-uzivatele\AppData\Roaming\ICQ\cislo-icq\Messages.mdb viz:http://munio.cz/weblog/jak-vymazat-historii-v-icq-6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 aha hele cestak historii icq ve vistach je tahle C:\Users\nazev-uzivatele\AppData\Roaming\ICQ\cislo-icq\Messages.mdb viz:http://munio.cz/weblog/jak-vymazat-historii-v-icq-6/ jj tak to jsem taky našel..ale nešlo mi to otevřít..hele lepší by bylo kdybych na druhém PC..na kterém chci historii a uživatel má při přihlašování uložené heslo,kdybych to nějak rozšifroval,zkoušel sem už hafo prográmků,ale nefungovali,nevěděl bys něco,ale o nějakém který opravdu funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jestli chceš tak pojd na icq...bude to lepší..453796128 přidej si mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jestli chceš tak pojd na icq...bude to lepší..453796128 přidej si mě hele ja ho bohuzel nemam ale jestli to chapu ty se chces nekomu dostat do uctu? :D s tim ti neporadim :D a ty sifrovaci programy hele fakt nefungujou to mi ver :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 hele ja ho bohuzel nemam ale jestli to chapu ty se chces nekomu dostat do uctu? :D s tim ti neporadim :D a ty sifrovaci programy hele fakt nefungujou to mi ver :D jn to je v prdeli:(:(,tak jedině tam dát FreeLoger a čekat že tam dá heslo...,hele ale nevíš prostě o něčem aby ta historka šla přečíst?? bo ju nějak exportovat a aby se to převedlo do nějakého souboru který půjde otevřít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.:Karas12:.
čau,nemyslete si,že jsem nějaká lama...ale nemůžu najít C:\Documents and Settings , prostě to na ´´C´´-čku nemám....mám Vistu,dokázal by mi někdo poradit jak konečně najít tuto složku?díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.