johan1468622339 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Dobré ráno mam dotaz.. Jde nějákým způsobem nahrávat online-video přenos? Případně přes co a jak? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jo jde pres fraps to jde: http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/fraps/ meri to i fps atd no a hlavne si nastav naky rozumny birate protoze ja kdyz jsem nahraval tak mi to udelalo treba 100mb za 20 vterin cca takze tahkle ale budes mit jistotu kdyz se to nahrava kdyz zapnes aby ti to ukazovalo fps a a kdyz by nakej ten online porad sel tak by se ti tam zobrazoval framerate coz by melo byt cca 60fps no a pak si ve fraps nastav cim chces nahravat jako jakym tlacitkem a melo by to fungovat ale stahni si cracknutou/regnutou verzi ja ti sem dal neregistrovanou,protze warez v pc sekci je na tomhle foru zakazanej takze si stahni registrovanou verzi a hotovo melo by to jit protoze jsem pres to nahraval nebo spis delal 5sekundovy zabery z filmu a pak jsem z toho udelal takovej klip ale bylo to z dvd we windows media playeru takze nevim jestli to bude fungovat i na netovejch videich za zkousku nic nedas ale fungovat by to melo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johan1468622339
Dobré ráno mam dotaz..
Jde nějákým způsobem nahrávat online-video přenos?
Případně přes co a jak?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.