Dede1468623622 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Zdravim, jak asi kzdy majitel PS3 60gb verze vi, ze je o neco hlucnejsi nez ostatni verze. Mam takový dotaz, když vymenim HDD za vyssi, bude hlucnost mensi a co prehrivani? Diky za vsechny odpovedi. Dede :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Velikost HDD nemá s hlučností nic společného, přehřívání souvisí s okolním prostředím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Velikost HDD nemá s hlučností nic společného, přehřívání souvisí s okolním prostředím. OK, díky moc a ty nemáš zájem o PS3 60gb?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Dříve jsem po ní přímo prahnul, ale od té doby co se vyskytl problém s náhlou smrtí jsem rád že mám na PS3 ještě rok záruku. Navíc moje PS3 je trochu hlučnější ani nevím proč ale po 20 minutách hraní začne větrat o 30% víc, mě to ale nevadí aspoň se mi neuvaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Dříve jsem po ní přímo prahnul, ale od té doby co se vyskytl problém s náhlou smrtí jsem rád že mám na PS3 ještě rok záruku.Navíc moje PS3 je trochu hlučnější ani nevím proč ale po 20 minutách hraní začne větrat o 30% víc, mě to ale nevadí aspoň se mi neuvaří. Mě dělá naprosto to samí právě :D nevis o nekom prosim? napis diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dede1468623622
Zdravim, jak asi kzdy majitel PS3 60gb verze vi, ze je o neco hlucnejsi nez ostatni verze. Mam takový dotaz, když vymenim HDD za vyssi, bude hlucnost mensi a co prehrivani? Diky za vsechny odpovedi.
Dede :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.