fan93 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Vím že budu vypadat jak dement, ale potřebuju vědět, kde najdu průhlednou barvu nebo jak se to dělá. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Podívej se zde: tutorials.cz eroxia.net Máš tam spoustů návodů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Budto použij nástroj "Guma" nebo "Guma - Nástroj mazání pozadí". Lepší možnost: Subor - Nový - Obsah pozadí - Průhledný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 prostě si nastavíš sytost tý barvy v procentech omg... :dozey: to jsem zvládl i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Jak říká adiZ Lepší možnost: Subor - Nový - Obsah pozadí - Průhledný todle je nejlepší... a nejlehčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 eRik- to tvoje jsem nějak nepochopil, tak jde nastavit jen barva, ale průhledná tam myslím není, jinak jak řikají, dej nový a tam průhledný, já tak začínám každou práci. Že je to průhledný poznáš podle těch kostiček - bílé a šedé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fan93
Vím že budu vypadat jak dement, ale potřebuju vědět, kde najdu průhlednou barvu nebo jak se to dělá. ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.