fan93 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Vím že budu vypadat jak dement, ale potřebuju vědět, kde najdu průhlednou barvu nebo jak se to dělá. .. Citovat
0 Negto Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Podívej se zde: tutorials.cz eroxia.net Máš tam spoustů návodů :) Citovat
0 adiZ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Budto použij nástroj "Guma" nebo "Guma - Nástroj mazání pozadí". Lepší možnost: Subor - Nový - Obsah pozadí - Průhledný ;) Citovat
0 eRik Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 prostě si nastavíš sytost tý barvy v procentech omg... :dozey: to jsem zvládl i já Citovat
0 Cartman182 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Jak říká adiZ Lepší možnost: Subor - Nový - Obsah pozadí - Průhledný todle je nejlepší... a nejlehčí... Citovat
0 playerPS Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 eRik- to tvoje jsem nějak nepochopil, tak jde nastavit jen barva, ale průhledná tam myslím není, jinak jak řikají, dej nový a tam průhledný, já tak začínám každou práci. Že je to průhledný poznáš podle těch kostiček - bílé a šedé. Citovat
Otázka
fan93
Vím že budu vypadat jak dement, ale potřebuju vědět, kde najdu průhlednou barvu nebo jak se to dělá. ..
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.