Drew1468623667 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Potřebuji poradit.Rodiče my zaheslovali pc... nu a ted to potřebuju nějak obejít... nejlepší by bylo nějaké CD které když strčim do CD-rom tak by to přeskočil to heslo....Ale mrknu na cokoli jiného.... díky za odpověd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 OPhackx zjistí ti heslo ,za CRDs se zlobit nebudu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 OPhackx zjistí ti heslo ,za CRDs se zlobit nebudu ;) j ale kde ho stahnout skusil sem google a samy kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Nejdrive se zkus prihlasit na admina, pokud mas win xp home, dost mozna to pujde.. Pred bootovanim mackej F8 a pak zvol nouzovy rezim. Pokud nepujde, tak jiz zmineny 0phcrack, XP verze [download], Vista verze [download] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 ok díky...už stahuju ten 0phcrack ... Jak to funguje? normálně program...? spustim... a pak nějak teda dojudu k tomu heslu? asi jo... když to pude a zjistim ho pošlu nějaký ty crd... Nebo když je to isa tak asik vypálitna CD xD a pak co dál? při startu jen vložit do CD - rom? nebo naitalovat pak nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 refleeeesh pls někdo rychle odpovězde... mám to vypálený... a co s tim dál? nevim co mám otevřít ... atd. díky dostanete crd... mastex za malou pomoc 100 crd Anonymous 200 a posílám dal3í za návod snad i mnohem víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 http://www.youtube.com/results?search_query=ophcrack&search_type=&aq=f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 mam podobny problem, ale ve skole se mi tam nechce rvat CD ( je to docela riskantni...:D) nevite, jestli neexistuje neco mensiho, cim bych hacknul admin ucet?? PS: mame tam profil s omezenym pristupem(na kterej normalne vlezu) a jsou tam xp home.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 mam podobny problem, ale ve skole se mi tam nechce rvat CD ( je to docela riskantni...:D) nevite, jestli neexistuje neco mensiho, cim bych hacknul admin ucet??PS: mame tam profil s omezenym pristupem(na kterej normalne vlezu) a jsou tam xp home.. potřebuju to samí, akorát abych to mohl udělat na Vistách a tady bez cd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mohli byste mi to ještě nějak popsat? xD Když jsem to opsal do notepadu ...( mám to na cd) tak mi to tam pak vyhodí tabulku: windows Script Host Skript:C:/ bla bla bla tam ke to mám uložený ten soubor v notepadu Řádek:9 Znak:1 Chyba: Je požadován objek .: "hack" Kod:800A01A8 Zdroj:Microsft VBScript-chyba při běhu programu nemohl by mě popř. ten tenxt někdo napsat? já ybch ho pak zkopíroval... už nevím co sem opsal špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 mam podobny problem, ale ve skole se mi tam nechce rvat CD ( je to docela riskantni...:D) nevite, jestli neexistuje neco mensiho, cim bych hacknul admin ucet??PS: mame tam profil s omezenym pristupem(na kterej normalne vlezu) a jsou tam xp home.. Jina moznost, nez pres boot neni. Jeste by jsi mohl prehodit HDD, ale to uz vubec neprichazi v uvahu. Pokud nemuzes z CD, muzes zkusit nabootovat z flashky - ale je to slozitejsi, procti si nejaky navod. A docela pochybuji, ze budete mi povolene bootovani s flashky, uz bude uspech, pokud bude povolene bootovani z CD. Jedno ti poradim - neboj se. potřebuju to samí, akorát abych to mohl udělat na Vistách a tady bez cd To same, co vyse.. Mohli byste mi to ještě nějak popsat? xD Když jsem to opsal do notepadu ...( mám to na cd) tak mi to tam pak vyhodí tabulku: windows Script Host Skript:C:/ bla bla bla tam ke to mám uložený ten soubor v notepadu Řádek:9 Znak:1 Chyba: Je požadován objek .: "hack" Kod:800A01A8 Zdroj:Microsft VBScript-chyba při běhu programu nemohl by mě popř. ten tenxt někdo napsat? já ybch ho pak zkopíroval... už nevím co sem opsal špatně... Coze? To ti pise kde? Tezko ti to bude psat v ophcracku, kdyz ten jeden na Linuxech - tam VBScript vubec neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 už v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 mám heslo! funguje to! posílám anonymousovy 400 crd a mastex 100.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drew1468623667
Potřebuji poradit.Rodiče my zaheslovali pc... nu a ted to potřebuju nějak obejít... nejlepší by bylo nějaké CD které když strčim do CD-rom tak by to přeskočil to heslo....Ale mrknu na cokoli jiného.... díky za odpověd...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts