Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows xp - heslo

Drew1468623667

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ok díky...už stahuju ten 0phcrack ... Jak to funguje? normálně program...? spustim... a pak nějak teda dojudu k tomu heslu? asi jo... když to pude a zjistim ho pošlu nějaký ty crd...

Nebo když je to isa tak asik vypálitna CD xD a pak co dál? při startu jen vložit do CD - rom? nebo naitalovat pak nebo jak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

mam podobny problem, ale ve skole se mi tam nechce rvat CD ( je to docela riskantni...:D) nevite, jestli neexistuje neco mensiho, cim bych hacknul admin ucet??

PS: mame tam profil s omezenym pristupem(na kterej normalne vlezu) a jsou tam xp home..

Odkaz ke komentáři

• 0
mam podobny problem, ale ve skole se mi tam nechce rvat CD ( je to docela riskantni...:D) nevite, jestli neexistuje neco mensiho, cim bych hacknul admin ucet??

PS: mame tam profil s omezenym pristupem(na kterej normalne vlezu) a jsou tam xp home..

potřebuju to samí, akorát abych to mohl udělat na Vistách a tady bez cd

Odkaz ke komentáři

• 0

Mohli byste mi to ještě nějak popsat? xD Když jsem to opsal do notepadu ...( mám to na cd) tak mi to tam pak vyhodí tabulku:

windows Script Host

Skript:C:/ bla bla bla tam ke to mám uložený ten soubor v notepadu

Řádek:9

Znak:1

Chyba: Je požadován objek .: "hack"

Kod:800A01A8

Zdroj:Microsft VBScript-chyba při běhu programu

nemohl by mě popř. ten tenxt někdo napsat? já ybch ho pak zkopíroval... už nevím co sem opsal špatně...

Odkaz ke komentáři

• 0

Jina moznost, nez pres boot neni. Jeste by jsi mohl prehodit HDD, ale to uz vubec neprichazi v uvahu. Pokud nemuzes z CD, muzes zkusit nabootovat z flashky - ale je to slozitejsi, procti si nejaky navod. A docela pochybuji, ze budete mi povolene bootovani s flashky, uz bude uspech, pokud bude povolene bootovani z CD.

Jedno ti poradim - neboj se.

potřebuju to samí, akorát abych to mohl udělat na Vistách a tady bez cd

To same, co vyse..

Mohli byste mi to ještě nějak popsat? xD Když jsem to opsal do notepadu ...( mám to na cd) tak mi to tam pak vyhodí tabulku:

windows Script Host

Skript:C:/ bla bla bla tam ke to mám uložený ten soubor v notepadu

Řádek:9

Znak:1

Chyba: Je požadován objek .: "hack"

Kod:800A01A8

Zdroj:Microsft VBScript-chyba při běhu programu

nemohl by mě popř. ten tenxt někdo napsat? já ybch ho pak zkopíroval... už nevím co sem opsal špatně...

Coze? To ti pise kde? Tezko ti to bude psat v ophcracku, kdyz ten jeden na Linuxech - tam VBScript vubec neni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu