Retko Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj Nainstaloval jsem si windows 7 do notebooku, s DVD mechanikou, pote mi fungovala asi 10minut, a pak jsem chtel dat nejaky CDcko dovnitr a vidim ze mechanika nic necte, Cd se ani neotaci, pri kliknuti na DVD pise vlozte disk.. Tohle u me vyvolalo 2denni vyhledavaci akci po tom v cem muze byt problem, bohuzel se mi to zprovoznt nepodarilo Zkousel jsem i zase vymazat sedmicku a dat tam Vistu, ale mechanika porad nic -- tohle jsem provadel uz pres flashku, jelikoz nejde ani bootovani z DVD.. Nesetkali jste se tady s podobnym probleme??? Jinak moje platforma - MSI GX700 - C2D 2200.... Vice zde http://www.aaronpc.cz/produkty/msi-gx700px-061cz-gx700-061cz Dekuju za jakoukoli pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Je možný že: 1)Mohla se mechanika odpojit od zdroje 2)Je prostě v háji a odešla... Jinak pro jistotu rozeber Notebook a jukni dovnitř... jiank nic jine¨ého mě nenapadá! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 pokud je v záruce tak spíše reklamaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retko Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Jeste k tomu poskozeni, jsem si predstavoval ze mechanika mi zdechne treba za delsi dobu nez za neco vic nez rok a pul, a myslel jsem si ze to byva vetsinou tak ze zacne treba chraptet, nebo pomalu nacitat, nebo zasekavat se.. Byla totiz v naprostem poradku, rychle cetla, paradne palila.. a divny prave ze spadla po naistalovani widlí a mozna nejakych ovladacu, tak se jen domnivam, zda sem nejak neposkodil firmware, nebo bios, nebo co ja vim jeste... Bohuzel se v tom zas tak moc nevyznam, a bohuzel si nepamatuju co jsem instaloval... Tak jenom se chci zeptat, zda neco takovyho je mozny??? (jo sice krasna ale ne moc vhodna je odpoved mozne je vsechno:):):)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 moje mechanika (Sony-nec) vydrzela presne pul roku.. pak sem palil dvd... behem paleni error.. si rikam asi spatny dvd vlozim jiny a dvd.... nic.... Wokna ji normalne videli.... ale po kliknuti se otevrela a hodilo to na me vlozte disk ... = reklamace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.