Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Switch

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

jenze ty potrebujes router, jelikoz na modemu mas jedno IP a to potrebujes jako by rozdelit (routovat) na ostatni sitove zarizeni a hlavne router prirazuje ipecka dalsim zarizenim za nim (at jiz staticky ci DHCP) a toto ti neudela switch, switch neumi pri pridelovat IP. Router vlastne udela z jedne IP jako by dalsi sit IP, switch bude mit z jednoho IP stale jen jedno IP (pokud pred nim neni DHCP server). Mno a pokud se pletu tak me zde jiste opravi, heh :D

• 0
Odesláno
no ja asi zkusim ten switch maximalne ho obratem prodam a nebo kdyz pujdu do noveho tak vyuziju tu 14 deni lhutu na vraceni ale chci se zeptat ten switch staci neakej obyc nebo musi mit nekou funkci spesl

Ušetřil by jsi si starosti, kdyby jsi hned na začátku napsal. Kdo je tvůj poskytovatel a o jakém modemu že je to řeš. Protože většina zařízení co se dodávají pro připojení k internetu už router obsahuje, Výjimkou jsou snad jen kabelové přípojky a freebandové přípojky u kterých si řídí politiku LAN poskytovatel.

• 0
Odesláno
Ušetřil by jsi si starosti, kdyby jsi hned na začátku napsal. Kdo je tvůj poskytovatel a o jakém modemu že je to řeš. Protože většina zařízení co se dodávají pro připojení k internetu už router obsahuje, Výjimkou jsou snad jen kabelové přípojky a freebandové přípojky u kterých si řídí politiku LAN poskytovatel.

tak jsem se koukal na tu krabicku a je tam napsane RouterBOARD133C3 ale zadne CD a tak k tomu nebylo a poskytovatel je UNET

• 0
Odesláno
podivej se prosim na ten nazev ja nevim jeslty to uz router neobsahuje a kdyby jo tak by stacil obycejny switch podle me

tuhle značku neznám a na netu snad ani nic o tom není. každopádně já jsem třeba dřív router neměl a normálně jsem dotoho zapojil switch a šlo to taky dobře. Musel si ale nastavit DHCP na automaticky a switch nastavit podle návodu co tam byl přibalen např. povolit možnost Plug and Play atd...

• 0
Odesláno
tuhle značku neznám a na netu snad ani nic o tom není. každopádně já jsem třeba dřív router neměl a normálně jsem dotoho zapojil switch a šlo to taky dobře. Musel si ale nastavit DHCP na automaticky a switch nastavit podle návodu co tam byl přibalen např. povolit možnost Plug and Play atd...

a co je presne ten DHCP? prosim a jak se to nastavuje

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu