espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 čau, tak sem jailbreakoval os 3.1.2 a program omylem vypnul , teď mi iphone hlasi zapojte usb kabel -> itunes, i když tak udělám tak nic ... v Pc - zarizeni usb nerozpoznano .. pls help , thx edit : nejspis sem v DFU modu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Mě pomohlo například to, že is v jiném mobilu odendáš PIN kod a pak připojíš k PC .. Nebo pak jedině unlock ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Cože ? díváš se co meleš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Restorni v DFU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Cože ? díváš se co meleš? Jo omg, vím .. iPhone ti najede normálně na obrazovku, ukazuje ti to připojení k itunes a když dáš odemkout volá ti to na tísňový volání, to jsem měl taky ... Odendej si pin v jiným mobilu a pak připoj k iTunes - k počítači, teprve pak ti to rozpozná!! Restore nemusíš, zkus tohle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Nechápeš, nepostuj - ne nic takovýho tam nemám ,asi bych to napsal ne ? iphone neraguje absolutně - ZMRZL - jak si oddělej pin v jiným mobilu mg ? idiotismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Psal jsem podle toho ,co jsi napsal ty ... "hlasi zapojte usb kabel -> itunes" ... Tak teď jedině restore v DFU jak píše any .. nenapsal si že ti nereaguje, ale jenom že zamrzl ... třeba restart neumíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Pokud se mu tam nenahraly nejake soubory, diky nedokoncenemu JB, tak je to proste brick... A pokud ne brick, tak semi-brick. Tak jako tak musi udelat restore a pokud mu nejde normalne (neidentifikovan), tak jedine pres DFU (pres ten jde vylecit prakticky jakakoliv SW chyba). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 ok thx lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
čau, tak sem jailbreakoval os 3.1.2 a program omylem vypnul , teď mi iphone hlasi zapojte usb kabel -> itunes, i když tak udělám tak nic ... v Pc - zarizeni usb nerozpoznano .. pls help , thx
edit : nejspis sem v DFU modu ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts