espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 čau, tak sem jailbreakoval os 3.1.2 a program omylem vypnul , teď mi iphone hlasi zapojte usb kabel -> itunes, i když tak udělám tak nic ... v Pc - zarizeni usb nerozpoznano .. pls help , thx edit : nejspis sem v DFU modu ..
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Mě pomohlo například to, že is v jiném mobilu odendáš PIN kod a pak připojíš k PC .. Nebo pak jedině unlock ...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Cože ? díváš se co meleš? Jo omg, vím .. iPhone ti najede normálně na obrazovku, ukazuje ti to připojení k itunes a když dáš odemkout volá ti to na tísňový volání, to jsem měl taky ... Odendej si pin v jiným mobilu a pak připoj k iTunes - k počítači, teprve pak ti to rozpozná!! Restore nemusíš, zkus tohle ...
0 espézetka Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Nechápeš, nepostuj - ne nic takovýho tam nemám ,asi bych to napsal ne ? iphone neraguje absolutně - ZMRZL - jak si oddělej pin v jiným mobilu mg ? idiotismus
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Psal jsem podle toho ,co jsi napsal ty ... "hlasi zapojte usb kabel -> itunes" ... Tak teď jedině restore v DFU jak píše any .. nenapsal si že ti nereaguje, ale jenom že zamrzl ... třeba restart neumíš ?
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Pokud se mu tam nenahraly nejake soubory, diky nedokoncenemu JB, tak je to proste brick... A pokud ne brick, tak semi-brick. Tak jako tak musi udelat restore a pokud mu nejde normalne (neidentifikovan), tak jedine pres DFU (pres ten jde vylecit prakticky jakakoliv SW chyba).
Otázka
espézetka
čau, tak sem jailbreakoval os 3.1.2 a program omylem vypnul , teď mi iphone hlasi zapojte usb kabel -> itunes, i když tak udělám tak nic ... v Pc - zarizeni usb nerozpoznano .. pls help , thx
edit : nejspis sem v DFU modu ..
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts