PedoN Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Cao ,chtel bych se zeptat ,mam psp s CWF (normalne hraju hry z karty). Koupil jsem si UMD ,ale vubec mi to nenacita nvte co s tim? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nemas zaplej no-UMD plugin ? nebo co mas za iso mod ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 1) Je to CFW... 2) Nemáš náhodou No UMD plugin? Nebo máš nízkej cfw,na to, aby ti šla ta hra, kterou by jsi mohl napsat... 3) Proč si kupuješ hry, když si je můžeš stáhnout?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ten plugin zapnu jak? :-P btw je to koncert a ne hra a navic nemam zadny UMD tak jsem to chtel vyzkouset :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 koncert ? tak to musis na video a dat umd mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No já bych se ještě možná zeptal kde jsi to UMD koupil nebo odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Jak ti to nenacita? Blize specifikuj problem.. Muze to byt spatnym regionem nebo taky spatnou UMD mechanikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nenacita to vubec ,koupil jsem to na nejakym ceskym webu (tusim ,ze je to dovezeny z Italie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nenacita to vubec ,koupil jsem to na nejakym ceskym webu (tusim ,ze je to dovezeny z Italie) A žádnou hlášku to nenapíše? Tak jestli ne tak podle mého vadná mechanika. Ale nechci plácat nesmysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ee nic to nepise ,ale psp jsem kupoval od Cvaka a psal ,ze ma s vadnou mechanikou a s normalni - ja si koupil s normalni ( o 300Kc drazsi) tak pocitam ze by mela fungovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ee nic to nepise ,ale psp jsem kupoval od Cvaka a psal ,ze ma s vadnou mechanikou a s normalni - ja si koupil s normalni ( o 300Kc drazsi) tak pocitam ze by mela fungovat :) nikdy predtim jsi nezkousel UMD dat do mechaniky??? a proc vubec potrebujes hrat to UMD kdyz mas CFW a muzes zrat z karty? pokud jsi tam nikdy umd nemel tak sis to asi ani neozkousel jestli ta mechanika vubec funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 casemccoy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 normalne asi nemas zaply nacitani z umd, vypni psp na tvrdo (drz vypinac dokud se nevypne) a pak zapni znova a pritom pridrz pravej trigger (ten pruhlednej knoflik), melo by naskocit menu a pak uz to tam nekde najdes, ted si to tak po pameti nevybavim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nikdy predtim jsi nezkousel UMD dat do mechaniky??? a proc vubec potrebujes hrat to UMD kdyz mas CFW a muzes zrat z karty?pokud jsi tam nikdy umd nemel tak sis to asi ani neozkousel jestli ta mechanika vubec funguje? 1) je to video 2) chtel si taky nekdy zkusit UMD normalne asi nemas zaply nacitani z umd, vypni psp na tvrdo (drz vypinac dokud se nevypne) a pak zapni znova a pritom pridrz pravej trigger (ten pruhlednej knoflik), melo by naskocit menu a pak uz to tam nekde najdes, ted si to tak po pameti nevybavim... jezis, nevis o psp vis prd a uz bys poucoval. jestli nema zaplej plugin na vypnuti mechaniky a UMD se nenacita, tak to vypada na problem s mechanikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 casemccoy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tak sorry... asi nejsem tak dobrej jak ty xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Napis Cvakovi a vyres to s nim. Bud poslal omylem druhe PSP (s nefunkcni UMD mechanikou) nebo je chyba jinde. Cvak je ochotny a jsem si jisty, ze to vyresite v pohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PedoN
Cao ,chtel bych se zeptat ,mam psp s CWF (normalne hraju hry z karty).
Koupil jsem si UMD ,ale vubec mi to nenacita nvte co s tim? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts