Xbox360man Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 PROSÍM O ŇÁKÝ STRUČNÝ I PODROBNÝ NÁVOD JAK UDĚLAT TUTO MISI 04 Level 4 100% Completion! Dokonči úroveň "Protect the Palace" na 100% Vůbec se mi to nedaří, protože jsem asi blbec :D ale ůbec nevim.. prosím blbé komentare si nechte :spam: za rady budu rád a dám THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 mrkni na youtko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Jsem práve koukal ale ubec to stejne nepobiram tam delam neco spatne ale co to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 musíš ubránit všechny ty trofeje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jasný už to chápu ja totiž nesejmul ty ptáky na žačatku jak se letí a pak mi to chybí .. já jsem si toho předtim nevšiml :-( thanks ! LOck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.