Negto Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Máte rádi dinosaury? Pokud ano, tak vás jistě bude zajímat následující novinka. Představte si, že se jmenujete Craig Dylan a bermudský trojúhelník vás přesune v čase na ostrov, kde se to jen hemží prehistorickými tvory. Právě takový osud je hlavního hrdiny hry Jurassic: The Hunted od Activisionu, která byla oznámena dnes na Xbox 360, Wii, Playstation 3 a 2. S touto informací byl vypuštěn i první trailer, který naleznete v novince. Hra by měla vyjít ještě koncem tohoto roku. Konzole-Playstation3,Playstation2,WII,Xbox360 Datum vydání-Konec roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nejak mi to strileni dynosauru nesedne. Pripada mi to dost drasticky, spis bych cekal neco dobrodruznyho ve stylu Arfica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 no, z toho traileru to vypadá jako tuctová lineární střílečka, ale nechme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 No já sem na to docela zvědavej alespoň trochu změna prostředí... No necháme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.