Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nějaká chyba ... RAM - HRYZÁNÍ PC

espézetka

Otázka

Čauko, občas se mi pc prostě hryzne a už s tím nejde nic udělat

A pak mi PC nebere víc jak 2GB ram ... Když to tam vrazím tak se načtou wydle a pak se to hryzne jako první chyba ... Zkoušel sem i jiné verze win 7 (7600 RTM) ale nic ... Mám skusit nahodit eště win vista ? má to nějakou cenu ? (Win vista 64bit , ale ty seven by měli taky bejt 64) popř co mám dělat - celej návod pls - jeslti ot pojede tak dám all crdts

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jakou BIOS verzi omfg? :dozey: (zase jeden z radoby pocitacovych odborniku?)

Memtest musis spoustet samozrejme jen z bootovaciho media, pokud ho spustis z jiz nabootovaneho OS, tak to samozrejme nikdy poradne nezkontroluje RAM. Pokud behem testu vypise chyby nebo se hryzne komp, tak mas v haji RAMku/ky.

Odkaz ke komentáři

• 0
hale ja nevim teda jo ale ty widle 7cky jsou nestabilni jako prase mel jsem je asi mic uz nastesti nemam a behem toho asi 50 blue screen of death takze asi tak renistalni na visty xpcka a poslape to :D

Já jedu na win 7 už 3 měsíce a neměl jsem jedinej problém. Takže windowsama to asi nebude

Odkaz ke komentáři

• 0
Jakou BIOS verzi omfg? :dozey: (zase jeden z radoby pocitacovych odborniku?)

Memtest musis spoustet samozrejme jen z bootovaciho media, pokud ho spustis z jiz nabootovaneho OS, tak to samozrejme nikdy poradne nezkontroluje RAM. Pokud behem testu vypise chyby nebo se hryzne komp, tak mas v haji RAMku/ky.

a co je teda toto ?

http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/m/memtest-62197-3.jpeg

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja tam teda s BIOSem nic nevidim :dozey:

A jestli ti jde o tu druhou cast - ja netvrdim, ze to nejde. Ale, ze to musi spoustet z boot media. Z OS se nedostanes do urcitych casti pameti...

----

:arrowd: Tak teda vubec nechapu tvoji narazku "a co je teda toto ?"..

A co to teda je? :roll: nebo spis, co jsi mi tim chtel jako ukazat/dokazat, kdyz ne ten tvuj BIOS kec.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu