Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Chlapci, par veci:

1) tyhle hochy, co do mikrovlnky strkaji ruzne veci, sleduju uz nejaky patek a

a) jak kazdy clovek, rozumejici anglictine, zjisti, tak pisou, ze psp bylo uplne nefunkcni a koupili ho za penize prave z jejich show (prodavaji reklamni predmety atd.), takze tim se snazi prave vyvratit kecy typu: "Skoda PSP.. jsou to magori"

b) baterie zpravidla ze vsech veci vyndavaji.. poustel jsem si to bez zvuku, tak nevim, zda tomu tak bylo i u teto veci, ale velice bych se divil, kdyby ji nevyndali ;)

c) nejsou to kreteni.. docela tomu rozumi.. Coz pochopi kazdy, co sledoval vice, nez jeden jejich "mikrovlnkovy" dil.

Odesláno
a PSP je nefunkční jak píšete,což je škoda kdyby ho tam dali alespoň zaplý a třeba pustily video nebo hru z UMD tak by to bylo zajímavý,lituji že jsem se díval :-D

To mas pravdu, to mne take napada vzdy, kdyz vidim neco takoveho (napr. smashmyipod atd.).. Asi je to prave vetsinou kvuli tomu, ze se lidem nechcou vyhazovat uplne penize z okna :D (ale treba u smashmyipod... tam byl ipod novej..).

Ale pokusim se ti nastinit, co by se delo. Ihned po zapnuti mikrovlnky by se PSP zkratovalo a vypnulo se. Elektromagneticke zareni by udelalo sve a oddelalo by vsechny cipy ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu