Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 PSPgo Video 9 Convertor videí do psp Možnost vybrání PSP do kterého je video určeno. Možnost výběru FW/CFW Lze nastavit kvalitu a další. Dokáže konvertovat tyto formáty do MPEG-4 (avi, divx, xvid, flv, x264, vob, mpeg, mkv, DVD, YouTube, atd.) 1.Nainstaluješ program a zvlolíš FW/CFW (Jestli máte jiné,zvolte FW/CFW,který je nejblíže vašemu) 2.V horní liště jsou možnosti:home,convert,library,settings,help 3.Kliknete na convert 4.Pod hlavní lištou se vám objeví další menší lišta,kde klikně na Video file. 5.Vyberete,který chcete mod a dáté odkazy na soubory a kde se mají uložit a také zvolíte kvalitu videa atd.. 6.Přepnete to na progress a díváš se za jak dlouho to bude. Windows verze: http://www.multiload.cz/stahnout/66050/pspgovideo9-503-setup-exe/ Mac OS X: http://www.multiload.cz/stahnout/66052/pspgovideo9-503-dmg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hází mi to bohužel nějakou chybu mám to nainstalované ale při spuštění ouha:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mělo by ti to nabídnou,že to chybu má ignorovat.... Pak to pojede bez problémů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mělo by ti to nabídnou,že to chybu má ignorovat....Pak to pojede bez problémů :) ano to jo to udělám naskočí tam rámeček a nejde mi na nic kliknout jde to jen zavřít asi je problém na mé straně a to mezi židlí a klávesnicí:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mě to jede,nevím kde je problém :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mě to jede,nevím kde je problém :cry: Tak to taky nevím zkusím odinstalovat a znovu nainstalovat kdyžtak písnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak co jede ti? Mě v pohodě,fakt nevím :lol: Mám visty a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak co jede ti?Mě v pohodě,fakt nevím :lol: Mám visty a ty? Nejede to se nedá nic dělat ale díky za snahu.. Nene visty ne mám XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Možná to může být tím,ale snad to ostatním jede taky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Program je na Win. 7 funkční. Při instalaci nebyla žadna chyba. Pak to možná zkusím i na Win. XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak na Win7 a vistách jde,teď je otázka u XPček :) Jinak díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 I na XP jede. Takže těm kterým to nefunguje doporučuji naintalovat nejnovejší verzi NET framework a když ani to nepomůže tak sem dejte screen te chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak už to šlape tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jsem rád + jsem se pokusil udělat menší návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.