fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak co si myslite bude to dobra parba na psp co byste ocekavaly noveho ja bych uvital inrastructure :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jj to bude luxus uz ta 09 byla dobra az na to ze kdyz jsi to hral porat dokola tak to bylo hrozne lehky:Dten infrastrukture by mohl bejt:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jj to bude luxus uz ta 09 byla dobra az na to ze kdyz jsi to hral porat dokola tak to bylo hrozne lehky:Dten infrastrukture by mohl bejt:D jn taky mi to pripadalo lehke i na te nejtezsi obtiznosti a me spiš 09 zklamala :( nejlepsi dil byl 06 nebo 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 No uvidime takz se moc tesim no ma tam bzt nako novz mod neco s vlastni postavou vim ze u 09 to takz bylo ale u 10 by to melo byt vice preferovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak už to je na netu....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak už to je na netu....:Da kde stahnu to pls dej odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 a kde stahnu to pls dej odkaz mas PM........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 taky posli odkaz pls ( je patchnuta ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Nemohli byste mi někdo poradit ovládání pls? a nebo aspoň co tam mám dělat(menu) nic tam nechápu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 10 už jsem hrál.... koupil jsem si jí na lockerz...>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 kdy? mě 15. nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 neska dávaj ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.