budulinek Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2009 Mam dotaz.je nějaká možnost jak dostat češtinu do her?Mam Oblivion a fallout 3 obě v angličtině a radši bych je v češtině.Je nějaká možnost jak je tam dostat??? Citovat
0 Zavorka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2009 pokud vím tak u některých xbox1 her to šlo u x360 her to nejde (možná zatím) Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2009 asi tak u xbox 1 her to jde je tu návod a u xbox 360 ne Citovat
0 k0sik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 čaues fallout 3 a new vegas ps3 JB úspěšně vložená čeština jen se mi nepovedlo zatím dostat správnou diakritiku, ale lepší než hrát se slovníkem v ruce Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 cestinu vlozis IBA upravou ISO suboru = riziko banu niektore hry maju cestinu v sebe (staci nastavit v regional options czech rep.), niektore idu prelozit pracne ... ak nebudes chodit na Live, tak mozes hrat aj take upravene Citovat
0 gallic Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Par amatérských překladů jsem v poslední době viděl ale jak tu píše Sterner je tam riziko banu navíc překlady jsou většinou bez diakritiky a je přeloženo jen něco třeba jen titulky.Hrál jsem třeba GTA 4 z vloženou češtinou z PC. Citovat
Otázka
budulinek
Mam dotaz.je nějaká možnost jak dostat češtinu do her?Mam Oblivion a fallout 3 obě v angličtině a radši bych je v češtině.Je nějaká možnost jak je tam dostat???
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.