budulinek Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mam dotaz.je nějaká možnost jak dostat češtinu do her?Mam Oblivion a fallout 3 obě v angličtině a radši bych je v češtině.Je nějaká možnost jak je tam dostat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 pokud vím tak u některých xbox1 her to šlo u x360 her to nejde (možná zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 asi tak u xbox 1 her to jde je tu návod a u xbox 360 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k0sik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 čaues fallout 3 a new vegas ps3 JB úspěšně vložená čeština jen se mi nepovedlo zatím dostat správnou diakritiku, ale lepší než hrát se slovníkem v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 cestinu vlozis IBA upravou ISO suboru = riziko banu niektore hry maju cestinu v sebe (staci nastavit v regional options czech rep.), niektore idu prelozit pracne ... ak nebudes chodit na Live, tak mozes hrat aj take upravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Par amatérských překladů jsem v poslední době viděl ale jak tu píše Sterner je tam riziko banu navíc překlady jsou většinou bez diakritiky a je přeloženo jen něco třeba jen titulky.Hrál jsem třeba GTA 4 z vloženou češtinou z PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
Mam dotaz.je nějaká možnost jak dostat češtinu do her?Mam Oblivion a fallout 3 obě v angličtině a radši bych je v češtině.Je nějaká možnost jak je tam dostat???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.