Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Modrá obrazovka smrti

Kolda

Otázka

Zdarek :D vím že už je toto několikatej topic, ale pořád mam nějaké problémy s PC.

Proste když dělám víc vecí na PC třeba mam Firefox a tam 5 panelu a este extrahuju a hraji třeba nějakou hru tak se mi nekdy hra po chvice sekne a restartuje se PC s Modrou obrazovkou smrti, už se mi to stalo hodněkrát a nvm čím to je jestli nějakym hardware problem nebo nějakej vir protože mi to nedělávalo pred rokem.:-x

tady jsou ty screeny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

rozhodně si nepřetěžuj pc několika procesy zaráz!, a tyhlety restarty ti klidně může dělat přehřívání v pc, mě to dělalo taky, ale to bylo kvůli grafarně - ta ti může shodit systém i když neděláš na grafiku nic náročnýho - špatný chlazení,vadná grafika

Odkaz ke komentáři

• 0

no mozna to je tim HDD ale nejsem si jistej protože jsem mi dnes uplně zasekal PC ze to chvilku tak 3s šlo a sek a tak dokola tak jsem to natvrdo restartoval a PC najížděl uplně pomalu třeba uvodní obrazovka ta najížděla skoro 15min no a pak jsem vypojil HDD a šlo to normal

Odkaz ke komentáři

• 0

no jak tu vsichni rikaj...budto je to RAM,Grafika nebo nejakej Softik se s necim nerozumi(spatny ovladace)ja bych to videl na RAMky nebo na Grafiku...btw tenhle problem sem mel u ATI HD4650 u Doom3 a hra se vzdycky sekla a konec...grafika prestala fachat(nevim proc asi je doom3 porad narocnej:D )ale kdyz sem si v nastaveni vypnul VPU recovery a hra se sekla tak to hodilo to modrou obrazovku...takze z toho lze usuzovat ze to haze pri chybe programu s hardwarem....

Odkaz ke komentáři

• 0
rozhodně si nepřetěžuj pc několika procesy zaráz!

Tak takhle už mě dlouho nikdo nepobavil :cheesygrin::cheesygrin: modrý guru je většinou způsobený buď vadnou pamětí (systémová RAM, graf.RAM), nebo nějakými špatnými ovladači. Naposledy jsem to řešil u grafiky ATI, některé verze jsou docela kriticky zabugované.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu