Honza222 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 V downloadech se objevila hra yeti sports minis.Udelal jsem krátké video ,aby jste se rozhodli jestli je to dobrá oddychovka nebo hra na nic... (Tedy jestli se to vyplatí stahovat)posudte sami :-) http://www.youtube.com/watch?v=3i0V-uBcDvA Možná v budoucnu by mohla být soutěž co vy nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jo, je to to samý jako na iPhonu. Za těch pár korun určitě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jo, klasické hry jsou jako oddychovky dobré :) určitě stáhnu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Je to dobrá oddechovka,ale peníze bych do ní nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 JJ sutaz by bola super ja som dal najviac 5499 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 j ta hra je v pohode tu soutez bysme mohli dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Je to dobrá oddechovka,ale peníze bych do ní nedal. No vzhledem k tomu že i na našem EXTRÉMNĚ DRAHÝM CZ PS store to stojí 75kč, tak bych peníze fakt neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Pro ty co mají psp go je to dobrá nabídka,ale jelikož mám flashlé psp tak to pro mě nemá význam kupovat a ikdybych psp flashnuté neměl,tu hru bych nekoupil :) Po chvilce omrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Myslim ze soutez by mohla bejt,takova oddychovka...jen nechapu proc minis sou vse jen kopie z iphonu/ipodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hadej.. Mozna protoze kvuli tomu byly vymysleny? Protoze hry z iPodu/iPhone se portuji jednoduse, takze to pro vyvojare neni moc prace, mohou si lehce vydelat a k tomu je o dalsi hru na PSP vice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hadej.. Mozna protoze kvuli tomu byly vymysleny? Protoze hry z iPodu/iPhone se portuji jednoduse, takze to pro vyvojare neni moc prace, mohou si lehce vydelat a k tomu je o dalsi hru na PSP vice ;) Jo ale taky mohli vymyslet něco svýho :P,na dotykáči je to stejnak větší zábava,faktem ale je že tyhle hry na ipodu sou bezva a tak jsem za port rád:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Udělal jsem soutěž zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=69978 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na tuhle oddychovku jsem čekal.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nemit flashle PSP tak si to na 100% koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 konečne yeti sport na psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.