klicasso Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Zdravím, mám problém a potřebuji radu... mám výše psanou hru vypálenou a při načítání první mise se mi hra kousne, zkoušel jsem to asi 5x a vždy se stejným výsledkem ve stejnou chvíli. Zkoušel jsem to s i bez instalace na HD. Nějaká rada pls? Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 To "I bez instalace" znamená, že hru jsi v pohodě nainstaloval na HDD XBOXu ? ... Pokud jo, tak to by asi vylučovalo špatné vypálení. ... Ale pokud si jí na HDD nenainstaloval, tak jí vypal ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 právě, že se mi to v pohodě nainstalovalo na HDD ještě taková věc: mám Xtreme 1.50 a hry si patchuju...může to být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Mám FW 1.6 verzi od Marvel a naprosto v pohodě mě to běhá takže bych to viděl na 1. buď blbě vypálený a nebo podobnej problém byl i u Batmana kdy po patchutí hry se prostě ta hra v určitejch momentech kousla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 nejspíš to bude asi bohužel problém opravdu toho patche, takže si asi budu muset pro novy fw bohužel... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayjay Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 asi to sem nepatři tk sorry..ale dokazali ste nekdo znicit ten kanon v prvni misi hnedka jak je ten velkej droid??ja se tam za boha nemuzu trefit a znicit ho:-(..jesi nekdo vy jak na to tk pls řekněte dik:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jak zasekne nohu do zekme pribehni k nemu dej Y silou ho pridrzis a vyskakej po ty noze nahoru az se k tobe natoci takovym dlouhym cidlem nebo co to ma, vyskoc na nej a mecem mu usekni tu vec asi senzor, opakuj 3x myslim a robot je dole. Taky sem stim bojoval trošičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayjay Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 hele to je prave to kdyz tam tim laserem prijede a stoji tk to prave nemuzu trefit kamos to taky nemuze udelat...fakt na hovno..:-D..pokud to budou hrat maly deti tk hodne stesti:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaBeHa Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Zdravím...vedel by mi niekto poradit ako mam ulozit hru v campaigni, pretoze stale ak dam exit a dam new campaign tak to hram od zaciatku.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.