Inpernak Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zdar , nevíte někdo o nákým referátu nebo stránce z které bych mohl čerpat při sesmolování referátu na téma doba dnes a před sto lety ?v čj ... docela spěchá dám thanks a až budou crds tak i naky crds dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 referaty.cz cesky-jazik.cz nk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 a něco konkrétního by nebylo ? hledal jsem tam ,ale bohužel nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 já bych si dal na tohle bacha protože u nás tohle kontrolují, takže když někdo donese referát někoho jiného okopčený z netu má automaticky za 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 tak zas tak blbej ještě nejsem :D já to chci mít spíš jako zdroj informací a ne to celý vopsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 podívej se na jiná fora jako je maxiforum atd tam vcětšinou takový kraviny jsou a nebo se prostě najdi rok který hledáš a na wikipedi si najdeš důležité události atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 dík za snahu :) nakonec jsem to nák sesmolil ze své hlavy :D teda spíš jsem ztoho udělal technický magazín .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 heh vidíš že to de :D mě čeká pár stran technického kreslení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ex1tus Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Dle mého názoru je jedna z nejlepších stránek tato - http://www.referatyzababku.cz/ Ráda se sem znovu obracím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 ex1tus, ty trošku failuješ ne ? tohle je rok starý téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.