Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

cau chci se zeptat existuje nejakej max payne(1) na PC kterej bezi na dnesnich a starsich sestavach?ja ho naposled rozjel na W98 a na XP uz ne...chtel bych si to zahrat ale kdyz to nainstaluju a spoustim hodi to runtime C++ error a to sem vymenil uz 3 grafiky 4pocitace a nejmene 10 her(jako origos)tak to bude asi tim ze by hra nepodporovala XP a vic?

Odesláno
tak bud mas slabou grafiku což neni mozny :D nebo ji upgraduj a nebo to mas nejake vadne

no tak grafiku slabou:D mel jsem kdysi(jeste ted je v supliku)G-force 256(32Mb)a na ty jediny to jelo...pak sem mel Ati X800 Gto,Ati x1600 a ted mam ATI HD 4650 a ani na jedny to nejelo..asi AMD/ATI nemaj radi starsi hry pac DOOM3 je na ten novejsich taky jetej(krom X800 tam mi jel)

jinak nevim cim to je a proc to nejde......

Odesláno

Tak ti ho uploaduju.. Ma to 30MB a je to vsechno, krome zvuku, misi atd. Proste tech nejvetsich souboru - ktere uz mas a ktere jsou na 100% stejne. Takze to moje rozbal do slozka Max Payne, k tomu prihod ty soubory z te tve verze (viz. screen - oznacene soubory) a pak normalne ten exac z me verze spust a melo by to jit. Nenastavuj zadnej rezim kompatibility atd.

mp.PNG

Download:

http://rapidshare.com/files/294576427/Max_Payne.rar

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu