Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Touchpad & Obrazovka - Notebook

M0tion

Otázka

Mmám tu takové dva dotazy, a doufám že mi budete moc pomoc vše se týká Notebooku

1) Někomu z rodiny se podařilo jak si vypnout Touchpad, touchpad funguje ptze kdyz si vybírám účet touchpad běží ale když se přihlásím funguje notebook jenom na externi myš. Byl bych moc vděčný za každou dobrou radu.

2) U notebooku používám dvě obrazovky a chci se zeptat jak pro externi obrazovku mužu nastavit jiné rozlišení abych nemusel mit na vetsi obrazovce rozlišení z NTB.

THX je samozrejmost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mmám tu takové dva dotazy, a doufám že mi budete moc pomoc vše se týká Notebooku

1) Někomu z rodiny se podařilo jak si vypnout Touchpad, touchpad funguje ptze kdyz si vybírám účet touchpad běží ale když se přihlásím funguje notebook jenom na externi myš. Byl bych moc vděčný za každou dobrou radu.

2) U notebooku používám dvě obrazovky a chci se zeptat jak pro externi obrazovku mužu nastavit jiné rozlišení abych nemusel mit na vetsi obrazovce rozlišení z NTB.

THX je samozrejmost

ten toouchpad: u mi toshiby to je ze: zmacknu FN a nahore my vyjede nabidka.... jinak to este vypinam a zapinam F9

Odkaz ke komentáři

• 0
U mne je to takhle:

- pokud se ti pri zmene rozliseni u jednoho monitoru, meni automaticky rozliseni u druheho, tak to znamena, ze grafika nezvlada soucasne dve tak vysoka rozliseni.

Da se nejak popripade jeden monitor (interni u NTB) vypnout a pouzivat jen obrazovku ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jasne, u meho notesu napr. kdyz zmacknu fn+f7.png, tak nejdrive se mi nastavi pouze interni lcd, pak interni + externi naraz a kdyz to zmacknu potreti, tak jen externi, kdyz to zmacknu znova, tak to jede dokola (necekane :D )

Mam stejnou otazku od jake firmy mas NTB ja mam od ASUS ale ted u nej nesedim mam ho u otce

Odkaz ke komentáři

• 0
jak dlouho ti vydrzi baterka na vysoky vykkon? me jen Hodku a pul, zda se mi to malo...

Vubec newim ja ho dneska opravil takze a sprovoznil mel jen rosekanou klavesnici a byl zavirovanej :D ale zatim sem baterii neskousel ale je to starsi model takze necekam nic vyjmecnyho xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu