Maslo1468621435 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Bude to fps,konflikt usa a koreu v r.2027,graficky si myslim vyrovna serie cod,mozno novy konkurent.Vydanie nie je presne zname,asi 2010. http://www.youtube.com/watch?v=BlKPvsvAnO8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Homefront bude 8hodin+ dlouhej :) Víc pod odkazem. http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2011/01/25/homefront-kampan-je-8-hodin-dlouha/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 už ji někdo hrajete?? porovnání s COD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 osobne sem nevidel jeste jediny kloudny gameplay video z tyhle hry, ale zebricek prodejnosti jasne rika, ze to lidi sakra zajima... verim, ze to bude neco "cerstveho" narozdil od serie COD... ale z toho mala co sem videl, mi to spis pripomelo Halflife 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 právě že to vypadá dost obstojně, ale přijde na věc jaká je realita . . . . Tichá voda břehy mele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Dohráno. Tahle hra CoD fakt konkurovat nebude... Během chvíli dohrané, buggu že se to ani spočítat nedá, grafika zastaralá, hratelnost 5 z 10... Nasctriptované také *****ně. Možná mulťák by mohl překvapit ale k tomu jsem se ještě nedostal protože mi nejte,, A to mám originál" takže mulťáku zatím za 0 z 10 ale uvidíme až vyjde patch na mulťák no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 ok, díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepkin Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Potřeboval bych poradit s trofejí Full BoatVstup do veřejného zápasu do skupiny s 16 hráči v multiplayeru. To mám si zahrát jednu hru se se svými kamarádama s fried listu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Zkoušel jsem jen demo s MP a není to zase až tak špatný ,ale určitě si to nekoupím, protože letos vyjde BF 3 , CoD MW3 a Homefront nemůže těmto hrám konkturovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.